Daca tu chiar vrei sa dureze atunci gandeste-te ca dureaza.E o chestie psihologica:incerca sa gandesti cat mai pozitiv.
Controleaza-ti gelozia, baietilor nu le place chestia asta ii streseaza, ii indeparteaza.Fi calma chiar daca de multe ori simti ca explodezi de gelozia si i-ai scoate ochii aleia care se uita la el.Controleaza-te,retregeti la timp sentimentul de gelozie pana o vei alunga de tot.Fi pozitiva si sigura pe tine, pe relatie si ca te iubeste.iti doresc sa ai o relatie cat mai lunga si fericita bazata pe iubire, respect si incredere.
Nu te mai gandi ca o sa il pierzi stii proverbul acela: De ce ti-e frica nu scapi.Eu am o rel de 1 an si eu sunt geloasa dar nu stiu dc el mi-a zis ft clar: Iubirea mea te iubesc,si o sa fiu al tau pentru totdeaunasi dup un timp mi-am dat seama k degeaba sunt geloasa daca vrea tot ma inseala.Dar totusi fai uneori pe plac nu de indeparta de el, sau cand vrea sa te atinga nu il refuza si asta ar fi o problema pentru care ti-ar da liber, baietilor nu le place sa ii refuzilasa sa faca aproape tot ce vrea pana la limita bunului simtSi nu fi geloasa daca te iubeste nu te va insela si nu o sa te lase.Bafta:*
Realizezi ca tipul tau de gandire te distruge incetul cu incetul? Sincer inainte imi venea si mi-e greu sa aacept ca odata si odata totul se va termina. Dar cu timpul mi-am dat seama ca mai bine sunt constienta de acest aspect si ma bucur mai mult de prezent decat sa traiesc intr-o poveste amagitoare cum ca totul vai fi roz.
Inevitabil se va termina daca nu acum peste 1, 2, 5, 10, 50 de ani dar se va termina. E cursul vietii, nu incerca sa fugi de el. TRAIESTE PREZENTUL si bucura-te ca il ai acum. Nu te mai gandi la ce iti rezerva viitorul, pentru ca va fi oricum fata vointa ta. Sper ca m-ai inteles.
O zi frumoasa!