anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il iubesc enorm! Mereu îl întreb pe mess ce face, însă avem discuţii scurte laughing. Azi, a intrat pe mess şi a început discuţia (lucru ciudat pentru că mereu eu eram cea care începea discuţia). Şi a zis: love struck. După aceasta, a fost o discuţie scurtă, iar el a ieşit.Nu ştiu cum să văd dacă mă iubeşte.(nu am nevoie de răspunsuri de genulbig grinacă te iubeşte iti va spune)!

8 răspunsuri:
| CristinaElena96 a răspuns:

Stii eu am fost in aceeasi situatie ca tinebatting eyelashes
zii ca iti place genul lui ...cum se poarta.
dar nu-i da de inteles din prima ca il placi si esti gata sa-i sari in brate...asa o sa profite sigh trebuie sa vezi si cum se comporta, cum vorbeste cu tine, cum iti zambesti asa iti dai seama, stii mie toti imi spuneau sa-i zic ca-l plac, dar stii e usor de zis si e foarte greu de facut...trebuie sa ai curaj, sunt sigura ca o sa iti dai seama
:*

| Creolina a răspuns:

Mi s`a intamplat des acest lucru cu fostul meu prieten, numai eu il bagam in seama si el abia imi raspundea dupa 10 ani si vorbeam putin si dupa aceea el nu imi mai raspundea, pana cand intr-o zi mi-am dat seama ca eu sunt fraiera ca ii arat ca imi pasa de el si chiar daca mi se rupea inima sa-l vad online si nu ma baga in seama am rezistat o saptamana si nu l`am bagat in seama deloc, iar dupa o saptamana mi-a dat un buzz si mi-a zis"love struck ubithha dc nu mai vb cu mine?straight face...hai ca sti ca te iubesc si ca esti viata mea... te rog sunama"si acum sunt de 2 ani impreuna cu el

| Alina. a răspuns:

Nu-l iubeti, il placi foarte mult si nici el nu te iubeste POATE te place si el. Nu sunteti impreuna, a iubi nu inseamna a vorbii pe mess si a-ti placea de cineva. Incearca sa largesti spatiul discutiilor voastre. Cere-i o parere despre tine iar prin felul cum vorbeste vei observa daca te place. Incearca sa te apropii de el si intreaba-l, comunica cu el este foarte important. Bafta!

| paul0013 a răspuns:

Pai daca a spus ":X"...eu cred ca da... dar continua sa vorbesti cu el si iti vei da seama ce simte pentru tine. bafta :*

| arinadrosu a răspuns:

Am fost in situatia ta, cei drept pe mess vb toata ziua insa mai disparea fara sa-mi spuna si o facea destul de des dar ma iubea. meesenger-ul nu e pentru dragoste, nu poti intelege niciodata ce simte persoana cu care vorbesti. trebuie sa comunicati in viata reala cit mai mult si fii atenta la gesturile care le face cum te priveste atrage atentia la limbajul gesturilor si nu asculta ce vorbeste, oricum ochii il tradeaza chiar si cum tine miinele si picioarele, cauta pe net si afla mai multe detalii, iar daca vrei ma poti contacata pe mess drosu.arina iti voi spune mai multe detalii despre limbajul gesturilor

| Mr.Sex a răspuns:

Cati ani ai?

| Mr.Sex a răspuns:

Te iubeste daca a pus semnul ala. Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ Mr. Sex.:Am 14 ani
@ lalago : Cand ma vede se uita in ochii mei, imi zambeste.Stiu ca asta inseamna ca e posibil sa ma iubeasca, dar nu face mereu asta.Cand e cu alte fete nu ma baga in seama laughing. Alteori ma baga pe mine in seama, dar le ignora pe ele.
Cam ciudat.
Si mentionez ca atunci cand am intrat pe mess am stat vreo` ora fara sa vorbesc cu el, apoi a zis brusc, fara sa ii zic nimic : love struck. Apoi l.am intrebat ce face, etc.
Acum imi vine sa il bag in seama, dar nu stiu ce sa il intreb.