anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il iubesc enorm si si el ma iubeste, dar m-a parasit. Dc pentru ca nu a reusit sa renunte la poker. vreau sa il fac sa regrete, sa ii para rau, sa planga cum si eu am plans si plang inca in fiecare noapte. Cum? Singurea mea arma e iubirea p care mi-o poarta. Am fost impreuna un an si jumatate. Ajutati-ma va rog. Fara el nu pot trai si vreau sa ii arat ca nici el.

5 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu-i poti arata daca el nu vrea sa-i arati!
Dragostea sa pentru poker e mai mare decat cea pentru tine!
Daca odata te-a lasat pentru poker, o sa te mai lase de cate ori are chef!
Stiu, adevarul crud doare tare. Cu timpul o sa-l uiti, el nu te merita, el este in goana dupa bani, iar tu dupa iubire, practic sunteti necoplanari. Baieti mai sunt si mult mai valorosi decat cel care te-a lasat. Bafta.

| ramonatm17 a răspuns:

Hmm sincer draga mea la chestia asta pari un pic egoista. ideea e ca daca persoana iubita nu a renuntat la poker pentru tine e un mare semn de intrebare. ceea ce e mai greu e sa ii arati tu lui ce a pierdut sau cat ii este de greu fara tine.probabil ca daca te iubeste iti simte lipsa deja sau realizeaza ce a pierdut. poate ca nu e bine sa astepti sa va impacati sau sa crezi ca se va intampla asta, dar sunt sigura ca daca chiar te iubeste asa cum crezi tu o sa se gandeasca un pic cam ce lucruri sunt mai importante pentru el... tu sau pokerul

| anonim_9938 a răspuns:

Uite parerea mea
a avut de ales intre tine, si poker
ce a a les?
poker
parerea mea e sa nu il mai bagi in seama lasa'l in pace
nu te merita
si probabil nu te iubeste asa cum crezi tu

| RapperuL_7603 a răspuns:

Pe scurt fara sa povestim atata :
Baiatu` este in stare sa iti dea papucii oricand pentru orice daca pana si pentru poker renuntza.
[skz.dar asta este adev sigh ]

| rakebackace a răspuns:

"Il iubesc enorm si el ma iubeste"
Cred ca ar trebui sa recitim chestia asta si sa vedem ce este gresit... a. da... poate nu te iubeste?