| Sabyynna a întrebat:

Il iubesc foarte mult. Si vorbeam cu el despre iubire pe mess si l-am intrebat daca a iubit vreodata cu adevarat. Si a zis ca din sutele de fetele pe care le stie a iubit cu adevarat doar 2: pe fosta lui iubita (dupa care a suferit foarte mult) si ca acum ma iubeste pe mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Eu, il stiu mai mistocar si i-am zis ca nu il cred ca ma iubeste, dar daca se uita in ochii mei si imi spune ca ma iubeste o sa il cred. (asta s-a intamplat miercuri seara) Ieri a fost un mic inconvenient (el e foarte timid si am mers mai multi acasa) si nu a putut sa se uite in ochii mei si sa imi zica. In orice caz, cand mai aveam putin am ramas doar noi 2 dar eu ii explixcam ceva. Cand am ajuns aproape la mine si trebuia sa ne despartim s-a intalnit cu un baiat. Eu i-am zis pa si ca mai vorbim pe mess si el mi-a mi-a zis cu indiferenta ca hai pa. Inainte statea si se uita dupa mine, dar acum a plecat repede cu baiatul ala.
Cand am ajuns acasa am vorbit pe mess cu el, dar el era beat si bubuia petardelaughing. Eu l-am luat putin peste picior, dar nu mult pentru ca stiu cand se supara. Totusi el vorbea cu mine foarte rece si parca putin prea indiferent. L-am intrebat daca la ora aia ma mai iubeste si a zis ca o sa ma iubeasca mereu si pentru totdeauna (stiu ca e pleonasm dar asa a zis ellaughing ) si eu i-am zis ca daca imi zice asta uitandu-se in ochii mei il cred si nu o sa ma mai indoiesc niciodata si el a zis ca imi zice, dar sa nu fie multa lume in jurul nostru.
Voi ce credeti? Ma iubeste sau doar isi bate joc?

5 răspunsuri:
| STEFANXxX a răspuns:

Te iubeste.Mai ales ce are de pierdut? Dar incearca sa il lasi pe el sa vorbeasca primul, dar vezi sa va intilniti undeva unde nu e nimeni.

| AndreeaTicovschici a răspuns:

Te iubeste, dor ca este forte timid si ca este foarte gelos, nu crezi ac este evident ca te iubeste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubeste, chiar mult as zice dar nu-l mai stresa ca risti sa-l pierzi pentru ca daca el vede ca orice ar face nu poate sa te convinga ca te iubeste atunci iubirea asta o sa devina ca un chin pentru el. La ce bun sa iubesti si sa fii iubit daca nu te poti bucura de asta?

| Anamaria742 a răspuns:

Eu cred ca te iubeste dar este timid incearca sa vorbesti cu el singura si vei vedea cat de mult te iubeste

| roxanaaaaa05 a răspuns:

Deci cu un baiat nu e prea bine sa vorbesti despre iubire...noi fetele suntem mai emotive simtim nevoia ca cineva sa ne spuna incontinuu TE IUBESC! dar de la un baiat nu te prea poti astepta de la asa ceva! din cate am inteles eu l'ai cam stresat cu intrebarea asta :daca ma iubesti! deci cuvintele sunt de prisos ar trebui sa-ti dai seama dupa fapte daca te iubeste sau nu! incearca si tu sa vorbiti anumite subiecte care v'ar interesa pe amandoi dar nu despre iubire! si inca un pont nu-l intreba niciodata despre fostele iubiri pentru ca se va simti stanjenit!big grin succesbig hug