anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il iubesc mult dar acum mi-a dat papucii... ce pot sa fac ca sa ma impac cu el?

12 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Da, chiar asa...mai sunt baieti happy nu inceta niciodata sa speri ca la un moment dat vei gasi o persoana deosebita care sa te merite...nu toate "scursurile" societatii... Fetelor! nu va lasati dominate de slabiciuni.Fruntea sus! Vine si o vreme cand roata se va intoarce, si o sa pateasca si el la fel...nu ai tu grija de asta happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Da-i cizmele!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa-l lasi. Daca ti-a dat papucii inseamna ca nu mai vrea nimic cu tine.Degeaba incerci sa te impaci cu el daca el nu vrea asta.

| Mya a răspuns:

Nu ai ce sa faci... obisnuieste-te cu ideea! Daca a hotarat sa te paraseasca e clar ca nu te iubeste si cu cat ai insista, n-ai face decat sa-l indepartezi mai mult.Asta e prima greseala pe care o fac cei care sunt parasiti.Singura speranata care iti ramane, este sa astepti sa se intoarca el din proprie initiativa, tu in acest timp fiind indiferenta.Nu trebuie sa arati disperare.

| kh1ss a răspuns:

Nu fa nimic... da`l draq.

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Iubirea e trecatoare... daca ti-a dat papucii nu mai vrea nimic q tine...mai bine uita-l...lumea asta-i plina d baieti...care merita intr-adevar...succes...:*

| georgy_7464 a răspuns:

Parerea mea e sa-l lasi in pace, chiar dc inca tii la el si iti este greu, dar vei vedea ca o sa vina momentul in care vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tii neaparat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io. zic asa ca dacaa tzii la el sh vrei neaparat sa fii cu el incearca sh daca nu vrea baieti mai suntbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot ce trebuie sa faci este sa il uiti, si sa te uiti dupa altul.Va aparea unul mult mai bun decat precedentul...happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baietii se satura repede de fte uneori vor altele lasa-l candva o sa regrete ca si ovidiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai spune-i sati mai deie o sansa asa am facut eu cu o fata si a vrut sa se intoarca la mine