Mam milogit de ea hai bre sa ne impacam apoi dupa timp am dato uitari si am uitat-o
Buna, da am trecut, insa el era pe orgolios ca sa ma opreasca, sa nu plec de langa el, indiferent daca tinea la mine sau nu.
Nu stiu, zici ca ti-a demonstrat ca te iubeste, incearca sa lasi mai mult de la tine, pentru ca noi, femeile... de obicei facem asta si suportam foarte multe. Trebuie sa te linistesti, sa-ti pui ordine in ganduri si sa gandesti corect. Nu in totdeauna este corect sa faci ceea ce simti! Poate ca daca m-ai lasi si tu de la tine, m-ai lasa si el si poate va reveniti! Daca vezi ca tot asa face, nu cred ca m-ai are rost sa continuati, asta ti-o spun din experienta. El tot asa va continua, indiferent daca tu continui sa-l ierti, sa treci peste. Ai mare grija la ce decizii ei! Incearca sa-l schimbi si sa-l tii mai mult langa tine, vorbest-i mereu calm si frumos, poate va da roade. In orice caz, sa nu exagerezi, altfel si-o ia in cap si ve-ti ajunge tot mai rau. Asta o zic pentru binele tau. Numai bine si iubiti-va mult!
Si eu m-am certat foarte mult in ultimu timp, cu vorbe grele spuse la nervi... Inca incerc sa remediez situatia, m-am gandit sa stam de vorba sa rezolvam cumva, dar nu acum. Vreau sa vad daca el va incerca primul. Revenind la tine, parerea mea e sa porti o discutie serioasa cu el, sa ii spui tot ce ai pe suflet. Bafta:*
De ce nu incerci sa lasi si de la tine? -- ma refer la faptul ca de cele mai multe ori certurile de genul asta apar pentru ca nici unul nu vrea sa renunte.
Vorbeste cu el, imapaca-te cu el, fa tu primul pas si de aici in colo ai vazut ce greseli se pot face intr-o relatie si probabil ca acum vei stii sa le eviti.
Succes
Pai de ce va certati?!
Eu asta sincer nu inteleg. Daca va iubiti, ati face tot ce e bine pentru celalalt, nu?
Incearca sa te gandesti la ceilalti decat la tine [ acum nu spun k esti cumva sau ma rog] si o sa vezi k o sa-ti acordeze foarte multa atentie.
Incearca asta, o sa vezi k o sa ai de castigat foarte multe.
Da' ma rog, poate asta nu e genu' tau...
Daca nu'ti place, incearca macar sa'i faci pe plac.Fii de acord cu el, mai plimbati'va nu numa cearta toata ziua.
etc
Bafta
...Toate trecem prin perioade mai nasoale cu partenerii nostri ..ai incercat sa vorbesti cu el? poate are vreo problema. daca ai vorbit cu el si te-ai certat cu el din cauza asta mai bine incerci sa eviti cand incepe cate o cearta incearca sa il aprobi chiar daca nu are dreptate poate trece printr-un moment mai dificil care nu vrea sa il povesteasca..sau este posibil sa aiba alta relatie cu alta tipa..in caz ca a mai facut asa in trecut. daca nu.ti-am zis mai sus.ce sa faci si sa il iei mai usor cu intrebarile etc. sper sa mearga daca nu incearca sa faci o pauza de 2-3 saptamani sa stati separati
Am trecut prin asta si iti spun ca la inceput eu cu ea eram pefecti, ne potriveam dar cu timpul au inceput certurile si nah.Acuma ne uram unu pe altu.Un sfat e sa lasi dupa el si o sa lase si el dupa tine si nu o sa va mai certati.