| Dianka_4924 a întrebat:

Il iubesc mult dar mi-a spus ca nu ma potrivesc lui din cauza ca m-am schiimbat, si dupa ce ne-am impacat a spus ca ma iubeste mai putin.Imi pare foarte rau ca am ajuns la asta, dar vreau sa-i spun sa o rupem aici, nu vreau dar simt o raceala intre noi, nu e ca inainte.Cum sa-i spun mai moale si in asa fel ca sa nu creada ca am altul, nu-l mai iubesc sau ceva de gebu'? fundita=*

Răspuns Câştigător
| deviant18 a răspuns:

Spune'i ce ne'ai spus si noua: ca simti o raceala intre voi si ca nu crezi ca poti continua. dar totusi ai putea sa ii spui asta si sa incerci sa repari relatia daca il iubesti mult. el chiar daca spune ca te iubeste mai putin, nu il crede ca poate zice doar asa, de chestie. si raceala dintre voi poate e din cauza ca nu comunicati destul.

2 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

La fel de sincer cum ti-a spus si el ce simte pentru tine! Fiecare om este unic, iubeste asa cum simte, nu respecta sabloane pentru ca la un moment dat oboseste! In dragoste nu-i permisa oboseala! Apoi daca sentimentele nu sunt reciproce, daca iubirea ta nu e alimentata cu dragostea lui, e pierdere de timp!

| Daniel17 a răspuns:

Luati o pauza, analizati situatia si dupa o sa vedeti daca mai merge sau nu.