Probabil s-a instalat rutina si monotonia.Reinnoieste-ti sentimentele, alege sa-l iubesti chiar daca simti ca nu mai merge... Daca nu mai vrei, asta e alt capitol
Buna, fa tot ce iti sta in putinta pentru a salva relatia, impreuna puteti reusi, comunicati, iubiti-va mult si incercati sa fiti ca la inceput, daca nu se poate, nu are rost sa iti irosesti viata intr-o relatie care nu merge.
Inimoara, raspunsul tau denota instabilitate! Si atunci cand iti iubesti partenerul nu ai cum sa "te saturi" el! Stii tu vreo reteta ceva? Eu inca n-am aflat-o.Slava Domnului
Vorbesti de criza de 1 an de zile peste care am trecut si eu. Ati intrat in cotidian, stiu si eu cum e... faceti chestii spontante, viziteaza-l neanuntat, fa-i un cadou la care nu se astepta, scrie-i biletele si pune-i-le in buzunar, du-l la gara si mergeti cu primul tren oriunde ar fi si vizitati ceva, sau mergeti intr-o excursie organizata din timp intr-un loc unde nu ati mai fost niciunul dintre voi, gateste-i ceva ce ii place dar nu il omori intr-un cuvant: surprinde-l! este valabil si pentru el!
Da-i papucii...adica nu te-ai saturat, plictisit sa fi cu aceeasi pers un an?:O:O
Daca il iubesti incearca sa aduci ceva nou in relatia voastra orice nu conteaza poti fi mai iubareata mai rabdatoare cu el dar daca nu raspunde la nici o incercare de a ta lasa-l pentru ca va pierdeti timpul amandoi. viata este scurta si tineretea si mai scurta iar dragostea trebuie sa o cauti nu sa o cersesti. succes
In primul rand sa trebuie sa gandesti pozitiv. Dar ca sa iti dau un sfat mai concret eu iti zic mai intai ca asa se intampla in majoritatea relatiilor d lunga durata. Si chestia este ca uneori lucrurile astea sunt doar in mintea nostra pentru ca la un moment dat apar fel si fel de ganduri cum ar fi "de ce il simt asa rece cu mine?" sau "de ce nu mai comunica cu mine?" astea intra in mintea oricarei fete dupa ce sta o perioada mai lunga de timp cu un baiat. Eu zic sa comunicati mai mult si sa incercati sa evitati motivele de cearta o vreme...Ar mai fi varianta sa fi mai iubareata cu el...sa il alinti.sa il faci sa se simta iubit sper sa te ajute cu ceva sfatul meu... pooop:*:**
Eu simt la fel. dar cred ca ar trebui sa luptam cu orce pret pentru iubire, si sa no lasam sa se destrame asa usor. eu nu pot trai fara el, de aceia sunt in stare de orce numai sa nul pierd, si cred ca tu la fel gindesti, nu te lasa invinsa de durere. cucerestel la maxim. bafta.