Nu conteaza ce parere ai tu sau alti de cine e cea mai buna dintre voi doua si conteaza cum va vede el.a doua mai ai o solutie. abordeaza-l si spune-i direct tot ceia ce simti pentru el. daca nu merge nici asa scoateti-l din cap si fa-ti alta relatie.un cui tot cu un cui il scoti.deci o dragoste tot cu o dragoste o scoti din sufletul tau.ai de ales ce ai de facut cu viata ta.succes
Deci...din proprie experienta iti spun ca nu are rost sa traiesti in trecut"ce frumos a fost."Nu crezi ca iti faci mai mult rau? Daca el ar fi vrut sa refaceti ceea ce a fost candva nu crezi ca acum ati fi fost iar impreuna? E adevarat ca in "in dragoste totul este posibil" si ca "in dragoste si razboi nu exista reguli" dar ti'ai pus macar odata intrebarea"merita sa lupt?"(ca presupun ca el nu face nimic sa fiti iar impreuna. Daca a inceput alta relatie e tocmai pentru ca vrea sa lase treutul in spate, sa ramana amintirea a ceva frumos. Daca te ajuta cu ceva si te face sa te simti mai bine incearca sa porti o discutie cu el.Scurt si la obiect:spune'i ce simti si intreaba'l daca mai este vreo sansa sa redeveniti ce ati fost candva sau sa o luati de la 0! sper ca ti'am fost de folosbafta
si sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat:*
Pai in primul rand zilele astea in care ti s-a pus pata mai rau nu prea ai ce sa faci mai ales daca de ex se intelege bine cu prietena lui si au o relatie destul de serioasa.si eu am patit asa de multe ori.incearca sa nu pari disperata dar fa-l sa te doreasca adica trebuie sa faci niste fapte in asa fel incat sa-l recuceresti, dar daca ai mai fost cu el inseamna ca el teplace, caci daca v-ati despartit nu are cum sa te faci dintr-o data urata si sa nu te mai placa deci nu cred ca asta e o problema.incearca sa-i desparti dar nu pe fata si nici sa isi dea seama ca te bagi, iti trebuie un plan.dar intai gandeste-te si la sentimentele fetei daca incerci sa-i desparti sa nu o ranesti deloc caci candva poate vei ajunge in aceeasi situatie.lupta pentru el daca il doresti atat de mult! dar nu ii rani pe altii incercand sa faci asta.trebuie sa-l seduci, cum spuneam sa-l faci sa te REdoreasca acum ca sunteti mai maturi.incearca sa ii pui vorbe rele la adresa prietenei lui, dar care sa fie adevarate si el sa nu le stie.de ex daca a facut ceva stupid sau jenant mai de mult nu stiu. fara ca ea sa afle dar ti-am zis nu trebuie sa o ranesti.sau poate cand te astepti mai putin se vor desparti.dar cand se vor desparti ai grija sa nu-l ataci din plin.mai ales daca sufera din acea relatie atunci dai de banuit ca esti disperata.cred ca ai si o groaza de prietene care sa te ajute si carora le poti povesti totul.si cunostine de-ale lui care sunt mai apropiate de tine sa afli preferintele lui etc.etc.si la fel si cu prietena lui sa te informezi despre ea mai bine si sa-i pui niste vorbe sau fapte
.te pup dulce sper ca te-am ajutat, e primul meu raspuns cu cont.te pwpacesc si iti doresc succes! bye:*::**