Te cred si te inteleg ca si eu am trecut prin asa ceva.Se spune ca timpul vindeca orce rana nu te mai gandi la el deloc incearca sa faci lucruri noi.Gandeste-te ca nu te-a meritat si esti prea buna pentru el. Daca Dumnezeu va va uni vreodata atunci poate va impacati.Nu mai plange si nu mai suferi ce este al tau este pus deoparte si va aparea la momentul potrivit. Sper sa te fi ajutat.Bafta
Incearca sa vezi lucrurile in perspectiva, nu te incuia singura in camera, gandeste-te ca nu e singurul prieten din viata ta.Este in natura noastra, ca prin aceste experiente dureroase, sa devenim mai maturi si mai puternici.Fii gata sa faci un pas inainte, chiar prin acest examen al vietii.
Il poti uita daca apare un alt baiat in viata ta, care sa te inteleaga, sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti...
Timpul vindeca unele lucruri, mi-am dat si eu seama de lucrul asta dupa foarte mult timp.
Fa-ti alt iubit si incearca sa nu te mai gandesti la el.
Asta este, in viata nu suntem mereu fericiti, vezi ce faci.
Daca s-a terminat inseamna ca ceva nu mergea si sigur erau discutii intre voi. iar la fiecare discutie tu sufereai, deci gandeste-te ca e mai bine asa.
si pe mine m-a durut sufletul dar m-am gandit ca merit ceva mai bun.si traiesc cu speranta ca voi gasi ceva mai bun.
Hei! Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tineL-am iubit ft mult dar el a decis ca neglijez scoala daca sunt cu el.Ne-am despartit mi-a fost greu l-ainceput dar apoi am intalnit un alt baiat catalin pe care il iubesc enorm...Deci asteapta si vei gasi o alta iubire
Nu stiu ce as face in locul tau eu una cred ca as muri sa nu mai fiu cu pers iubita.nu as face nikodata prostia sa ma omor pentru un baiat dar cred ca as muri de suparare, de atata tristete oricum cu timpul uiti totul
Buna! Stii cum se zice: Timpul vindeca ranile, dar raman semne. Si eu am fost cu un baiat pe care l-am iubit, inca nu l-am putut uita, dar nu mai e ce era oadata. Cu timpul o sa te obisnuiesti cu situatia si o sa ramai cu amintirile placute.