| pantofipantofi a întrebat:

Il iubesc crying crying crying nu pot sa vad viata fara el, pe 23 octombrie se face 1 an de cand sufar, nu il pot uita, am incercat alta relatie dar nu a mers nu pot fi cu altcineva, nu pot trece peste asta crying crying crying as striga in gura mare ca el e totul pentru mine, e strigatoare la cer suferinta mea, este prea cruda, simt ca nu mai pot rezista psihic crying crying crying, plag si beau in fiecare zi pana imi pierd capu, am ajuns sa nu mai stiu ce fac dupa ce beau, ce remedii exista pentru a-l uita? pastile ceva? afrodisiace? metode sigure vreau caci nu mai rezist

6 răspunsuri:
| Yaguar a răspuns:

Timpul cel mai bine lecueste. Alcoolul nu e o solutie. El numai sanatea si frumusetea tio va strica. Daca vreai sa-l uiti atunci nu te mai ghindi atit la el, iseamna ca nu ai asa mare dorintsa sa-l uiti. Pentru unele persoane sportul este o solutie, poate si tie iti va ajuta. Nu fi asa moale, stapinestete si incepe o noua viata.

| lo a răspuns:

Metoda cea mai sigura sa te mobilizezi singura dar pentru asta trebuie sa ai vointa sa lupti sa nu cedezi in fata alcoolului.Stiu ca e greu majoritatea persoanelor trec prin asa ceva cand pierd iubirea.Dar gandeste-te ca in viata o sa ai probleme mult mai importante decat asta, ce o sa faci atunci? Trebuie sa vrei mai mult de la tine si sa te resemnezi la gandul ca s-a terminat. Undeva te asteapta persoana ideala dar ca sa gasesti aceea persoana trebuie sa stii sa lupti in viata asta pentru tine nu sa te lasi dobarata de orice.Fi mai tare, cere mai mult de la tine si lupta cu tine!
Apropo:necazurile stiu sa inoate(daca itelegi aluzia.)

| XxSh0xFirexX a răspuns:

Si ce rezolvi daca bei? nimica in privinta suferintelor nu cred ca le poti controla asta trece de la sine trece ff greu dar na n-ai ce face viatai grea

| alinpocris10 a răspuns:

Chiar mi-ai atras atentia stiu prin ce treci. si eu am ajuns la depresi ganduri cum sa imi iau capat zilelor ca noi pe 21 luna asta facem 5 ani. da suntem impreuna ok. dar uite ce poti face iesi afara seara in cluburi puburi bodege ce mai vb cu necunoscuti nu ajungi la sex sau doar discuti in cat sa iesi din starea asta. Lasa bautura ca devi dependenta si nu e de bine happy daca vrei sa discutam da-mi un mesaj cu id tau happy si nu uita iesi afara in parc sa zic cu amici prieteni cu persoane necunoscute in cat sa uiti happy

| IoanaIoa88 a răspuns:

Draga mea, si eu sunt in situatia ta. dar alcolul nu e solutia, e vorba de sanatatea ta!kiss

| Scumpiik a răspuns:

Singurul remediu esti tu si rabdarea ta, lasa timpul sa treaca, incearca sa faci tot felul de activitati care sa te duca cu gandul de la el. Daca nu, incearca sa-i spui ce sentimente ai, poate sunteti facuti unul pentru celalalt si asta este motivul pentru care nu il poti uita, poate mai are si el sentimente pentru tine dar nu si le poate exterioriza.