Valleu! e nasol! ai putea sa fie si mai nasol , adica: incearca sa fi indiferenta, nu ii mai da asa multa atentie, lasa un pic sentimentele deoparte, fi un pic cu nasul pe sus, nepasatoare, sau nesimtzita dar cu bunul simt, adica daca te saluta, salutal si tu, lasa un pic iubirea deoparte, si fi mai sireata ca el, el ar trebui sa te faca sa il iubesti, tu doar te-ai indragostit de un tablou cu gesturi! si inca ceva : nu iti mai asterne sentimentele in fata unui baiat, incearca sa fi o fire mai dificila! am fost cam balbait, nu stiu daca ai inteles cv din ce am zis m sus, nici eu nu am inteles, in fine, sper sa te fi ajutat! succes!
Ce raţionament decăcat!
Pur si simpu nu te iubeste, poate nu esti genul lui. Tine minte, "dragoste cu sila nu se poate".
Deci, cel mai important, el stie ca il placi?
Daca raspunsul este nu, esti genul de persoana care sufera in tacere, si crede ca unele lucruri i se cuvin de la sine, ei bine nu e asa.
Daca raspunsul este da, si i-ai spus ca il placi, sau sunteti macar prieteni buni, si ti-a spus ca o relatie nu se poate, atunci trebuie sa te reorientezi. Baiatul nu are nici o vina, nu se simte atras de tine, asta e, viata merge inainte. Chiar daca probabil ai dubii acum, vor mai aparea baieti de care te vei indragosti, vei mai suferi, te vei si bucura, important este sa inveti din fiecare experienta.
Mult noroc!
Nu putem sa iti spunem sa alergi dupa el, daca lui nu ii pasa, dar nici sa iti spunem sa iti cauti altul, pentru ca il iubesti.
Am incercat și asta! Nu dă roade nimic. Oricum multumesc pentru răspuns.:*
Te înțeleg cum te simți, dar crede-mă roata se întoarce și nu are rost să-ți bați capul cu cineva care nu te apreciază și să aștepți pentru el, când sunt alte persoane care ar da orice să fie cu tine. Încearcă să accepți situația și să treci peste, pentru că altă soluție nu ai! Fi și tu indiferentă și nepăsătoare! Baftă!
Dă-l dracu. Poţi găsii pe altu mult mai bun, n-are rost să-ţi baţi capu' cu cineva care nu te place.
El stie asta?! Daca da, inseamna ca pur si simplu nu te vede potrivita pentru el si ar trebui sa incerci sa-l "uiti". Daca nu, atunci aceasta intrebare nu mai are rost.
Fix acelasi lucru mi se intampla si mie, doar ca la mine e mai rau, el place pe altcineva. Asa ca eu nu am nici o sansa! :'(