| andreeam a întrebat:

Il plac de mai bine de 2 ani dar nu am indraznit sa ii spun.problema e ca ne vedem destul de rar.am fost colegi, dar acum fiecare si-a urmat drumul.Ne intalnim doar din intamplare si vorbim.Ne-am intalnit zilele trecute si cu alti colegi si am iesit la o terasa. Vreau sa fac ceva in legatura cu asta pentru ca simt ca innebunesc, deja sentimentul e prea puternic.

5 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Intreaba-ti prieteni comuni si in care ai incredere daca parerea lor este ca el ar fi deschis la o relatie cu tine. Daca ti se confirma ca da, comunica-i in ceva fel ca ti-ar place sa fii cu el. Dar n-o lua tragic, ca daca te vede terminata, posibil sa-i dispara cheful de a fi cu tine.

| Instinkt a răspuns:

Exista telefon si messenger incearca una din ele

| pypa007 a răspuns:

Spune-i la baiat ca vrei sa faci dragoste cu el ca nu mai rezisti ca esti in nebunita dupa el si nu mai poti sa mai astepti nici o clipa

| xD101 a răspuns:

Stiu cum e pentru ca si eu am fost in situatia ta...tot asa il placeam de 2 ani si nu indrazneam sa ii spun, pana intr-o zi cand nu am mai rezistat si i-am spus... dar el avea prietena si deja era prea tarziu.Atunci mi-am dat seama ca trebuia sa ii spun mai devereme ca il plac.Ma tratat cu indiferenta, numai vorbea cu mine...am suferit un timp pana cand intr-un final mi-a trecut...
Ia-ti inima in dinti si spune-i ca il placi pana nu e prea tarziu sau incearca sa il inlocuiesti cu un alt baiat si sa nu te mai gandesti la elkiss
Te pup, succes

| gabrielllla a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el... poate ca si el, in adancul sufletului tine la tine...