Intreaba-ti prieteni comuni si in care ai incredere daca parerea lor este ca el ar fi deschis la o relatie cu tine. Daca ti se confirma ca da, comunica-i in ceva fel ca ti-ar place sa fii cu el. Dar n-o lua tragic, ca daca te vede terminata, posibil sa-i dispara cheful de a fi cu tine.
Spune-i la baiat ca vrei sa faci dragoste cu el ca nu mai rezisti ca esti in nebunita dupa el si nu mai poti sa mai astepti nici o clipa
Stiu cum e pentru ca si eu am fost in situatia ta...tot asa il placeam de 2 ani si nu indrazneam sa ii spun, pana intr-o zi cand nu am mai rezistat si i-am spus... dar el avea prietena si deja era prea tarziu.Atunci mi-am dat seama ca trebuia sa ii spun mai devereme ca il plac.Ma tratat cu indiferenta, numai vorbea cu mine...am suferit un timp pana cand intr-un final mi-a trecut...
Ia-ti inima in dinti si spune-i ca il placi pana nu e prea tarziu sau incearca sa il inlocuiesti cu un alt baiat si sa nu te mai gandesti la el
Te pup, succes
Incearca sa vorbesti cu el... poate ca si el, in adancul sufletului tine la tine...