Iti vezi de treaba ta ce te plangi viata trebuie sa o duci mai departe nu se opreste aici.
Buna! Trebuie sa te calmezi, sa dormi si maine incerci sa-ti distragi atentia de la el. Nu te mai gandi la asta. O sa dai peste alt baiat, nu tot timpul se intampla asa cum vrem noi, trebuie sa te obisnuiesti cu asta.
Depinde si ce i-ai facut. Cred totusi ca i-ai gresit cu ceva daca a spus ca nici nu mai vrea sa mai auda de tine. Daca tu te stii nevionovata e clar ca el e un mitocan si nu merita efortul. Oricum... Daca nu vrea, dragoste cu forta nu se poate.
Treci peste! Nu e usor dar de ce sa te chinui cu cineva care nu te place? Nu e ultimul.capul sus! Vei gasi pe cineva mai bun ca el
Buna
Uite TU trebuie sa te calmezi si sa te gandesti bine
In rimul rand cat de mult il placi daca este doar o ambitzie mai bine renunti dar daca este ceva serios si il placi mult eu te-as sfatui sa incerci sa-ti dai seama ce ai facut de l-ai suparat asa tare si sa lasi timpul sa treaca [depinde de situatie]
Parerea mea. e ca trebuie sa il uiti. In aceeasi situatsie am fost si eu. nu cu mult timp in urma, tot din vina mea bineinteles. dar stii, e mai bine sa fi tu cea care zice asta. Sfat : UITA`L `! Nu are rost sa alergi dupa el. daca te vroia stia sa te tsina langa el!
Treci peste asta, sunt destui handralai, si daca il ignori poate va veni singur...
Stai linistita nu e doar al singurul baiat pentru tine de pe planeta asta
O sa vezi la coltul strzi alt baiat chiar poate si mai bun ca asta'.