| anonim_3428 a întrebat:

Il plac.Ma place. insa el nu stie ca si eu il plac.
Acum cateva zile am aflat ca ma place pe mine si pe inca o fata pe nume Anca. Dar. a zis ca pe mine ma place foarte mult. Iar daca eu nu il plac el macar vrea sa fie cu unu din noi. Si eu nu stiam si de asta iar in ziua in care vroiam sa ii spun ca il plac. S. a dus Anca la el si i. a zis daca vrea sa fie cu ea... Ce sa fac acum? Daca i.as fii zis ca il plac ar fi fost cu mine nu cu ea. Ea e urata.Are cosuri. etc.+ E plata.
Ce sa fac? Chiar il plac.

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Trebuie sa-i spui ce simti pentru el. Dar nu inainte sa te gandesti bine daca chiar il placi atat. Daca doar il consideri dragut, nu merita.
Vorbeste cu el, nu in fata altor oameni, cand sunteti singuri. De ex. poti sa te duci la el (in timpul unei pauze sau ceva...) si sa-i zici daca nu vrea sa iasa in dupamiaza aia in oras, parc, ce vrei tu. Daca te refuza pe loc, nu e interesat de tine.
Daca accepta, o sa va intalniti acolo si tu te vei comporta normal, fii tu insati, poti sa mai intorci capul dupa cate un baiat sau sa vorbesti cu el despre ce crezi despre X (un baiat dragut). Si vezi cum reactioneaza: daca il deranjeaza si el nu vorbeste despre alte fete, e clar. Te place. Daca vorbeste despre fostele lui prietene, actuala prietena si fete de la el din clasa... sunt 2 cazuri: nu te place sau vrea sa te faca geloasa (ceea ce e foarte bine, inseamna ca te place foartee mult)

Oricum, mai gandeste-te o data daca chiar il placi pe baiatul asta ca daca el ar stii ca il placi, el sigur te-ar alege pe tine in locul lui Anca. Si daca asta nu se intampla... probabil e indragostit de ea. sad

Mai uite-te o data in jurul tau. Nu cumva este acolo un baiat dragut care te place si el de o vreme? Sunt sigura ca este. Poate nu ti-ai dat seama pana acum, dar cineva chiar tine mult la tine. Trebuie doar sa il gasesti.

Succes la baieti :* :Xwinking
Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Te duci la el si ii spui ce simti...nu ai nimic de pierdut
daca te respinge el pierdewinking tu macar ai incercat!

bafta!kiss

| emilia21 a răspuns:

Risca! du-te si spune-i in fata ca il placi si poate mai ai o sansa! daca e asa cum crezi tu, ca te place mai mult pe tine, sunt sigura ca o va lasa pe acea fata, in plus nu sunt de mult timp impreuna, asa ca nu ar fi asa de dureroasa despartirea intre el si fata, mult succes

| rosto a răspuns:

In primul rand ca esti lipsita de bun simt din moment ce zici de fata aceea ca e urata, are cosuri si e plata. Hai sa iti spun un lucru. Nu frumusetea exterioara conteaza intotdeauna, are cosuri acum, dar ii vor trece si este posibil sa se transforme intr-o fata chiar foarte frumoasa. Faptul ca este "plata" cum spui tu poate fi un avantaj in ochii unor baieti, carora le plac fetele cu sanii mici nu alea cu dictai ugerele lasate. Sfaturi nu am sa iti dau si nici nu meriti. Sa ai o zi cat mai buna si sa ramai mereu frumoasa, asa cum crezi tu despre tine. happy

| Unbearable a răspuns:

Buna.
Poate e urata, are cosuri, si este plata. Dar ea s-a dus prima la el sa ii ceara prietenia.Imi pare rau pentru tine.Trebuia sa te hotarasti daca il placi sau nu, dupa sa ii spui ca il placi si ca vreti sa fiti impreuna. Oricum, sunt multi baieti pe lumea asta. El spune ca te place foarte mult. Nu cred ca are un sens. Ii place si de tine, si de Anca, dar a zis ca mai mult de tine-i place. Hmm, nu prea cred! laughing Daca te placea cu adevarat si tinea la tine si te baga in seama, sau. Sa discutati doar voi 2. Sa iti marturiseasca ce simte.hee hee Apoi, erati impreuna. Nu suferii. Nu se merita. Il placi? O sa treaca si asta.oh go on Fii tu insuti, ai incredere in tine, pentru ca si tie iti va veni randul, daca te consideri mai frumoasa, cu un ten impecabil si cu forme, poate vei " agata " cevahee hee Atunci ii va pare rau, cerandu-si iertare, sau... si te-as sfatui sa nu accepti daca se intampla asta.
Bye!

| JBLittleFaggot a răspuns:

Nu conteaza cum e ea, daca el vrea asta e... totusi incearca si zi-i ca-l placi chiar n-ai ce pierde!