| andreetgv a întrebat:

Im place de un baiat si nu stiu daca si el ma place ieri ni sau intalnit privirile si am ramas uitandune unul la altul iar dupa asta a vrut sa ma frece cu zapada si totusi eu l-am rugat sa ma lase si m-a lasat dar pe celelalte fete nu le lasa cand il rugau. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Beatrice_5716 a răspuns:

Este posibil ca baiatul sa te placa. Daca este atent la tine, la ceea ce spui si la ceea ce faci, inseamna ca este interesat de caracterul tau. Acum, spui ca l.ai rugat sa te lase in pace si a facut.o, chestia asta nu o intalnesti la foarte multi baieti. Sincer, eu cred ca te place dar nu stie cum sa iti spuna. Incearca sa vorbesti cat mai mult cu el si fi atenta la felul in care ti se adreseaza [daca iti vorbeste frumos, e protectiv si incearca sa iti atraga atentia cu siguranta te place] :*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te place.

| Alexander21 a răspuns:

Parerea? Te place baiatul happy altfel nu te-ar fi crutattongue

| oz a răspuns:

Daca un baiat nu te freaca cu zapada inseamna ca te place(cum...nu stiai asta? whhhhhaaaatt?)
Eu zic sa incepeti tratativele, miroase a iubire puternica.cel putin de aici.Din ce am citit in intrebarea ta, este inceputul unei povesti frumoase de dragoste...

| caporalul a răspuns:

Parerea mea este ce te iubeste sau te place, oricum lasa lucrurile de la sine pentru a vedea cum sta problema

| 9089 a răspuns:

Da te place! si daca zambeste e si mai bine pentru ca cu zambetu spui mai mult decat sa vb