| RAY a întrebat:

Imagineazati ca daca vei citi o carte o vei putea agata si pe selena gomez indiferent cum arati, costa doar 70 de ron, ce parere aveti despre arta seductiei? a incercat cineva ce rezultate ati avut? fug fetele dupa voi acum?

http://www.stepout.ro/carti/pachetul-daca-n-o-seduci-se- duce-basic/

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vei citi, dar o vei si intelege?big grin
De ce crezi ca majoritatea cheltuie banii pe bautura, nu pe carti?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Pentru ca omul vrea sa se satisfaca emotional si nu rational, ne lasam ghidati de sistemul limbic nu de ratiune, eu citesc mereu, vad documentare, scopul meu e sa cunosc cate mai multe

| SERIALS a răspuns:

Autorul cartii are de castigat. Poate si cititorul, caci va acumula incredere in sine daca urmeaza sfaturile, va incerca, va experimenta.

| RAY explică (pentru SERIALS):

Va experimenta dezamagirea crezand ca fizicul nu conteaza pentru fete, cand va fi dezamagit va acumula frustrari si complexe, de ce e atat de greu de acceptat adevarul?

| SERIALS a răspuns (pentru RAY):

Fizicul desigur ca conteaza, traim intr-o lume unde imaginea e foarte importanta, mai bine ar face sala si sa experimenteze, si va veni de la sine.

Nu e vorba de asta, si bebelusi au capacitate de a diferentia o persoana urata vs una frumoasa, nu e vina mea ca o consider pe x atragatoare, tu cum vezi fetele ca gay?

| SERIALS a răspuns (pentru RAY):

Frumoase, unele chiar sexoase, nu toate desigur.

Si nu isi vine sa faci sex cu ele? cand vezi una dezbracata nu intra penisul in erectie?