Nimic nou sub Soare!
Intotdeauna Viata bate filmul!
Se poate intampla, se poate face si mai mult, depinde de multi factori variabili si imprevizibili.
Ce sa fac, daca e luata imi voi cauta alta,, doar nu stric o relatie serioasa.
AR fi haios, zic eu. Nu stiu ce as face . Daca ma gandesc la sotia prietenului meu bun, pai aia nici batuta nu ar renunta la el, nici pentru Brad Pitt (frumos), nici pentru Einstein (inteligent), nici pentru nimeni. Deci din start ar pica ideea ca ar pleca de la el pentru mine sau altul . Si e prea religioasa sa insele. Si daca se ajunge la inselat clar nu ii sunt prieten si nici aia nu ii este sotie. Ci eu un jeg si aia o curv@. Eu am o intrebare mai buna pentru tine. Ce te faci daca iubita/sotia prietenului tau cel mai bun vrea sex de la tine? Cum ii spui lui asta? E normal ca ala sa o creada pe ea intai si dupa pe altii. CHiar am citit despre chestia asta zilele trecute, o poveste asemanatoare. O situatie foarte de rahat.
Ce te faci daca iubita/sotia prietenului tau cel mai bun vrea sex de la tine?
buna intrebare, daca as avea un prieten care sa imi fie frate cu adevarat as refuzao clar, i as spune lui ce mi-a propus ea, am o varsta man cand ma gandesc la ceva serios nu doar la sex, as vrea o relatie serioasa, matura, iar cu aia clar nu as avea ceva, ce personalitate are sa faca asa ceva