Blestemata?
Nu cred.
Eu am inceput sa inteleg altfel lucrurile astea." esecurile "
In primul rand, nu sta sa-ti tot amintesti ce-a fost acum 100 de ani! Traieste prezentul, clipa. Dar dupa soare. vine ploaia, dar nu uita ca si ploaia este urmata de curcubeu, care e mai colorat, mai frumos, care iti da incredere in tine. Asa ca nu te inchide in tine, nu respinge, nu uita sa zambesti chiar daca e greu. Eu cand am parte de unele esecuri, ma gandesc ca acea perioasa de ' suferinta ' e intr-un fel. ca sa primesc unele lectii de viata, sa inteleg anumite lucruri, sa le pretuiesc pe altele mai mult. Asa ca fii increzatoare in propriile-ti puteri si zambeste! Soarele va rasarii si pe strada ta!
Gandirea negativa atrage energii negative.Fii mai optimista si pozitiva si vei vedea schimbarile imediat! Succes!
Depinde de ce probleme ai si cat de greu se pot rezolva. E greu sa fii optimist mereu, mai ales in situatii complicate.Preferabil sa cauti ceva care sa te scoata din starea asta, o pasiune.Necesita multa rabdare si incredere in tine. Timpul inapoi nu se poate da si acest proverb cred ca e concludent pentru viata oamenilor:Omul traieste cu sperante si moare cu regrete.Incearca sa gasesti un echilibru interior. Poti incerca si cateva tehnici yoga.Succes.
Mutubal întreabă: