| bebe_2414 a întrebat:

Imed de un an imi merge foarte prost, am ghinion peste ghinion, m-am schimbat foarte mult, as vrea sa dau timpul inapoi si sa fiu persoana aia care am fost! ce s-a intamplat? sunt blestemata oare?

3 răspunsuri:
| smileyface_4718 a răspuns:

Blestemata?happy
Nu cred.
Eu am inceput sa inteleg altfel lucrurile astea." esecurile "
In primul rand, nu sta sa-ti tot amintesti ce-a fost acum 100 de ani! Traieste prezentul, clipa. Dar dupa soare. vine ploaia, dar nu uita ca si ploaia este urmata de curcubeu, care e mai colorat, mai frumos, care iti da incredere in tine. Asa ca nu te inchide in tine, nu respinge, nu uita sa zambesti chiar daca e greu. Eu cand am parte de unele esecuri, ma gandesc ca acea perioasa de ' suferinta ' e intr-un fel. ca sa primesc unele lectii de viata, sa inteleg anumite lucruri, sa le pretuiesc pe altele mai mult. Asa ca fii increzatoare in propriile-ti puteri si zambeste! Soarele va rasarii si pe strada ta! happy

| valsulnorilor a răspuns:

Gandirea negativa atrage energii negative.Fii mai optimista si pozitiva si vei vedea schimbarile imediat! Succes!

| Ancestralsoul a răspuns:

Depinde de ce probleme ai si cat de greu se pot rezolva. E greu sa fii optimist mereu, mai ales in situatii complicate.Preferabil sa cauti ceva care sa te scoata din starea asta, o pasiune.Necesita multa rabdare si incredere in tine. Timpul inapoi nu se poate da si acest proverb cred ca e concludent pentru viata oamenilor:Omul traieste cu sperante si moare cu regrete.Incearca sa gasesti un echilibru interior. Poti incerca si cateva tehnici yoga.Succes.