Eu te-am intrebat in ce fel si ma bucur ca mi-ai raspuns.
Nu te critic dar nu ea e cea mai matura. Tu esti ala imatur.
Tu ca barbat de 30 si de ani...cum poti sa crezi ca un copil de 15 ani are ce sa iti ofere?
Indiferent cat de maturizata e, tot copil ramane.
Eu te sfatuiesc sincer sa nu te grabesti cu ea. In primul rand e minora. In al doilea rand are mari lacune emotionale si se va agata de tine ca de o geamandura iar cand ii vei da aripile ...va zbura.
Ea vede in tine o figura paterna, asta e clar. E flatata poate ca cineva de varsta ta ii acorda atentie. Dar e prea mica.
Si nu in sensul ca 15 ani e diferenta enorma intr-un cuplu. In sensul ca e copil.Inca nu s-a dezvoltat nici fizic, nici psihic, nici emotional si nici sexual.
Vrei sa fii tu ala care o "creste"?
O poti face dar ai mare grija. E un risc pe care ti-l asumi atat din punct de vedere moral cat si social.
Cazuri evident s-au mai vazut dar cum va fi cand veti merge undeva si fata va fi intrebata : e tatal tau?
Cum va fi cand pustani de varsta ei vor incerca sa o cucereasca, crezand ca e de mana cu tac-su...
Gnadeste-te de 10 ori si actioneaza 1 data.
Interesul tau profund trebuie combinat si cu tandrete si cu un buchet de flori.
Crede-ma, cunosc si eu fete mature pentru varstele lor, dar niciuna nu e cu 15 ani mai matura decat varsta ei. Da, poti spune ca cineva are capul pe umeri mai devreme de termen, dar ceea ce face ea si ceea ce faci tu, e rau in atatea feluri, incat nici nu as avea de unde sa incep. Fata, oricat de matura e ea la 15 ani, in urmatorii 5 ani se va schimba radical, fiindca va evolua tot mai mult, ceea ce vrea ea acum, o sa fie complet diferit in viitor. Chiar daca, doamne fereste, se intampla acum ceva intre voi, tu vei pica rau indiferent de situatie. Tu vei fi acuzat ca ai varsta care o ai si nu esti in stare sa iti dai seama de cineva care inca nu stie ce vrea. My friend, ai peste 15 ani, esti un pic mai mic decat tatal ei, e clar ca daca e rau acasa, cu tine e bine. Nu sunt omul sa judec, si eu sunt cu cineva cu 6 ani mai mica decat mine, dar am trecut prin foc si apa, i-am facut 1000 de teste psihologice, sa vad daca intr-adevar e mai matura sau daca creierul meu era de fapt in pantaloni. Iti sugerez sa mergi inainte cu foarte mare cautiune si sa nu te hotarasti repede. Fiecare detaliu face toata diferenta. Toate astea fiind spuse, iti doresc mult noroc, ai nevoie in situatia asta.
Nui neapărat sa vrea bani sai chesti eu o inteleg destul de bine am trecut si eu la vârsta ei si eram mai mica ca ea si mam comb cu un băiat mai mare ca mine cu 6 ani si sincera sa fiu ea caută afectiune un băiat care sa stie sa o iubească pentru cea ce este si eu am vrut mereu sa stau cu băieti mai mari ca mine pentru ca ei stie sa aprecieze nu k băieti din ziua de azi vor doar sa obtina cv si după le las eu au trecut 4 ani de când stau cu baiatu ala si chiar nu as vrea sa renunt la el pentru nimic in lume am 17 ani iti dai seama ca aveam 12 ani când am încât ce e aia iubire asa ca daca vrei un sfat stai lângă ea si ajut-o sa treacă peste toate fi arata-i ca lângă tine are ce nu are acasă invato sa gândească si sa se maturizeze calumea daca chiar tineri unu la altu o sa meargă intre voi succes