| andradat a întrebat:

Imi cer mii de scuze pentru postarea intrebarii asteaia la categoria asta dar stim cu totii ca asta este cea mai citita. Zilele trecute ma uitasem la filmul "My sisters keeper" nu stiu care dintre voi l'ati vazut da pe mine m'a lasat masca. Si m'a pus pe ganduri cu o chestie cu care ma luptam eu mai demult. Intotdeuna mi-am dorit sa lucrez ca voluntara la o casa unde ii tine pe copii in ultima faza de cancer, sa ma joc cu ei sa am grija de ei, ce parere aveti despre asta? Care dintre voi a fost voluntar in asa ceva ca sa imi zica cum este. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Alexandra_7231 a răspuns:

Eu nu am vazut filmul si nici voluntar nu am fost. Ceea ce vrei sa faci da dovada de solidaritate si dorinta de a ajuta pe cei care se afla pe ultima suta de metri pe drumul vietii. E ceva ce eu nu as putea sa o fac niciodata pentru ca suferinta acelor copii m-ar deprima.In concluzie e o idee buna si daca vei putea rezista eu iti doresc succes in realizarea ei :*

1 răspuns:
| ChristinaO a răspuns:

Da, am vazut si eu filmul si e foarte impresionant. voluntar nu am fost, si nici nu cred ca voi fi vreodata(n-am eu curajul asta). Te admir pentru ceea ce vrei sa faci, si desi nu-ti pot raspunde la intrebare, iti doresc succes, si te sfatuiesc sa nu lasi nimic sa-ti stea in cale, daca asta iti doresti.In ultima vreme, lumea nu prea isi mai da interesul, iar faptul ca mai exista si oameni cu inima ca si tine e extraordinar.Nu cred ca vei regreta luand aceasta decizie.Jos palaria!