anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cer scuze pentru categorie
Neata, liceul meu organizeaza " balul indragostitilor". una dintre porbe este : defilare in pijamale, ce ideei imi dati?
Eu ma gandeam sa ma imbrac intr-o camasa barbateasca deschisa pana aproape de sani si lasate pe umar si sa merg desculta[ ca dupa o seara nebuna laughing], din cate am auzit de la celelante fete care formeaza un cuplu, se vor imbraca in pijamale cu desene si sa mai aibe si un ursulet sau pernuta preferata dupa ele. Eu nu dorm in pijamale, dorm in pantaloni scurti si un maieu.
Voi ce parere aveti, sau ce ideei imi dati, Multumesc happy

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O sa semeni cu Demi Moore in "Striptease",posibil colegii sa fie entuziasmati,dar profesorii te vor lua la ochi.
Riscul e al tau tot,tu hotarasti...
Mai bine ia-ti un mare tricou xxxxl si niste papuci de casa enormi(iepuri, catei), tricoul va acoperi destule si papucii din care ies doua piciorutse vor avea mare efect!

| Diannnaa18 a răspuns (pentru greece12):

Vreau sa castig balul... si ma gandeam ca poate sa fie una din probele astea care sa ma scoata in evidenta sad

| greece12 a răspuns (pentru Diannnaa18):

Si eu iti doresc sa-l castigi,dar nu te despuia pe scena, in fata intregii scoli, nu?happy

| Diannnaa18 a răspuns (pentru greece12):

Ma gandeam sa am camasa si sub sa mai am ceva ca nu pot merge asa in fata la 400 si ceva de oameni straight face

| greece12 a răspuns (pentru Diannnaa18):

Pai atunci,n-ar fi rau!
Ia-ti si niste papucei haiosi,pufosi,ciufulita ca din somn,sau ma rog, si poate fi dragut, incearca mai multe variante acasa!happy