Bia gandeste-te putin la persoanele care poate au cancer sau tot felul de boli incurabile si care se lupta sa traieasca si se roaga in fiecare zi pentru viata lor, iar tu ce faci? iti iei viata care ar trebui sa ti-o pretuiesti pentru ca D-zeu de aia ti-a dat-o. viata doar tu ti-o poti face mai buna. pentru a fi mai ambitioasa atunci cand vrei cu adevarat ceva lupta pana la cap. nu te lasa pana nu reusesti sa obtii ceea ce doresti oricat ar fi de greu. stiu ca viata e grea dar trebuie sa iesim invingatori din ea. trebuie sa iesim cu capul sus si sa zicem la sfarsit ca am reusit nu sa renuntam pe parcursul drumului.
Intre a fi si a nu fi tu eshit! nimeni nu trebuie sa-si doreaca moartea pentru ca asta e cel mai mare pacat! cineva vrea sa traiasca dar nu poate pentru ca e bolnav! fii puternica, nimeni nu trebuie sa te calce in picioare, zimbeste la toti cei care isi bat joc de tine, zimbete la cei ce te uras sa simta indiferenta ta, zimbete la cei ce te iubesc sa le arati ca-ti pasa! acei ce tipa la tine tu sa reactionez cu clam, asta o sai inerveze pe ei! Te rog fii mai optimista! Tu esticea mai buna! Bafta!
Asa ziceam si eu, dar pana la urma nu mori cand vrei uh ci EL...gandeste'te la viata pe care o sa o ai, nu vrei sa ai copii, sa-ti intemeiezi o familie?
In viata nu e totul roz, ai si bucurii si tristeti...nu e totul cum vrem noi.Trebuie sa trecem si prin bune si prin rele.
Iar cu moartea e rezolvi? distrugi sufletele parintilor si ale celor dragi...nu rezolvi nimic.
prin viata trebuie sa treci cu fruntea sus iniferent de greutatile ei.
ca sa fi ambitioasa sa reusesti ceva trebuie s iti doresti din suflet...:* sper ca ti'am fost de ajutor, nu lasa pe nimeni si nimic sa te descurajeze, iti doresc tot binele.:*
Du-te si spanzurate viata e urata! numai are rost vii si imi spui cum e pe lumea cealalta viata e fff urata fata mea ce mai astepti?
Amintesteti lucrurile de care altii isi bateu joc de" tine"! Dumnezeu ti-a dat viata asta ca sa o traesti nu s mori e un pacat sati doresti asta...stiu ca viata asta e de ra**t dar trebuie sa luptam.hai nu mai fi trista fa tot ce poti pentru ati indeplinii visul.Be Happy.http://www.youtube.com/watch?v=kWNIdz5TSaQ
Bafta si nu mai gandii asa vreau ca peste urmatoarele 10 minute sa fi foarte fericita nu ma dezamagi!
anonim_4396 întreabă: