| Susana a întrebat:

Imi curge singe din locul meu intim. Ce sa fac? Poate ma ajuta cineva.nu vreau la medik.MAkar sa-mi spuna ce inseamna asta? DAu fundita.Va rogg.

Răspuns Câştigător
| vanessa_9277 a răspuns:

Iubita fii atenta o data la o luna iti vine ciclu trebuie sati cumperi tampoane mie mi-a venit si atunci i-am zis mamaei mele ea m-a ajutat foarte mult incearca ca in zilele alea sa nu faci efoart te rog imi poti zice cati ani ai?

12 răspunsuri:
| Sweet111 a răspuns:

Aici nu e t.a draga. big grin

| Sweet111 a răspuns:

Vira un dop si no sa-ti mai curga! laughing

| iLexii a răspuns:

Este ciclu rolling on the floor) E normal happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm... menstruația straight face?
Cum dracului să nu știi de ea?
Până și băieții au aflat. Cât de neinformată poți fi. Dumnezeule!

| RoxyLaLa a răspuns:

Nu ti s-a intamplat nimic. Ti-a venit doar ciclul. Apare o data pe luna si dureaza in jur de 3 zile
Trebuie sa iti cumperi tampoane. Vorbeste cu mama ta ca sa te ajuta si daca vrei sa te duci la medic dutee da vrei...

Bafta!

| Dyana_3631 a răspuns:

Ti-a venit ciclul.Cam nasol dar asta e.

| TheToxicNightmare a răspuns:

Se numeste ciclu. E ceva normal la fete. Curge decat vreo trei zile sau mai multe in functie de tine si curge odata la o luna. Nu trebuie sa te sperii si nici nu trebuie sa te duci la doctor. Cand iti vine trebuie sa pui tampon Alwais mai mare, mai mic, in functie de cat iti curge big grin De ce iti curge? Pentru ca se formeaza oul din care se va face copilul(bebelusul). Este normal. Toate fetele patesc asa intre 7 si 13 ani parca nu stiu in functie de organismul lor dar nu trebuie sa iti faci griji. Iti pui iampoane si nu te forta sau sa faci sport ca o sa curga mai rau. Trebuie sa stai linistita dar sa nu te fortezi pre tare. Sper ca te-am ajutat! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciclu daa

| valThina a răspuns:

Poate ca ti-a venit ciclu pentru prima data sau poate ca nu e ciclu(daca ti-a mai venit pana acum si stii cum e ). daca totusi nu e ciclu trebuie sa vorbesti cu mama ta poate ca e altceva si trebuie sa teduci la ginecolog.dar totusi eu cred ca e ciclu ca daca era sa nu fie mentionai ca ti-a mai venit pana acum da asta de acum nu e ciclu happy
toate felete trec prin asa ceva, nu te speria.si eu si mama ta si toata lumeahappy

| Allexis a răspuns:

Esti praf, Susana...

| silviutza_1057 a răspuns:

Ciclu skumpa

mentruatie chestii din alea aty dau un sfat foloseste absorbantele Always... se lipeste pe chilot foarte usor, intreab-o pe mama ta si zii sa aty expl. dhoamne dar informeazate ia-ti de la biblioteca" Pubertatea si nu numai" sau consulta internetu ca sunt o gramada de site pentru asa ceva.winkingwinking

| silviutza_1057 a răspuns:

Ciclu scumpa mea, asa ni se intampla tuturor :X.

Mentruatie... chestii deasea, ati dau un sfat "Foloseste absorbantele Always... se lipeste pe chilot foarte usor, intreab-o pe mama ta si zii sa ati explice.winking! Doamne dar informeazate ia-ti de la biblioteca" Pubertatea si nu numai" sau consulta internetul ca sunt o gramada de site pentru asa ceva.winkingwinking