| QRazvy a întrebat:

Imi da si mie cineva un sfat categoria Dragoste care se pricepe? Ma iubeste. Si eu o iubesc. Acum 4 ani am stat cu o fata. Prima mea iubire. Are rost sa reincep o relatie cu ea impartasindu-mi deja sentimentele fata de ea (din nou). Credeti ca ar merge? Credeti ca daca nu ar merge, as suferi dupa prima cum ca am facut o greseala renuntand la ea?

Răspuns Câştigător
| TheMisunderstood a răspuns:

Si inca ceva. Mie nu mi-a partu rau pentru a doua sansa, ci din contra. M-am bucurat ca am avut ocazia sa mai am persoana aceea atat de importanta in viata mea, pana la urma e prima iubire.

3 răspunsuri:
| TheMisunderstood a răspuns:

Buna! Nu prea ai de unde sa stii. Unii sunt de parere ca se va termina la fel, altii spun ca daca nu risti nu castigi. Poti incerca, nu ai nimic de pierdut daca inca tii la ea. Depinde si de voi ca persoane. Si eu am facut lucrul asta, am incheiat recent "impacarea" dupa aproape un an, si, lasand la o parte orgoliile si suferinta, a fost mult mai bine ca prima data, eram mai maturi amandoi si vedeam altfel lucrurile. Iti urez multa bafta si in cazul in care te vei impaca cu ea, sper sa nu ajungi ca mine asa repede! O zi buna!

| neutrino a răspuns:

Ai suferi si mai mult, dar...merita! Nu uita insa doua lucruri:
1. O relatie innodata se va rupe mult mai repede:
2. Viitorul este in fata, nu in spate.

| ywar a răspuns:

O vorba romaneasca dura dar plina de intelepciune spune asa: "Ciorba reincalzita nu are gust". Tragi tu concluzia!