Repet din nou. zodia nu are legatura cu iubirea. sunt doar inventii pentru a atrage curiozitatea si increderea. nu dupa zodie iti alegi iubitul, il alegi dupa spusele inimii ^^. nu trebuie sa adopti un comportament diferit doar pentru ca e rac. comportate a.i sa fii u insuti ^^. arata'i ca'l iubesti iar el iti va rasplati cu aceeasi moneda ^^.ia'o(sugestia) ca pe u sfat bun
Eu sunt fata dar din intamplare si eu sunt rac.Fi tu insati dar un lucru ar trebui sa-l sti:uneori racii sunt greu de inteles(crede-ma stiu multi, inclusiv eu)si nu cred ca solutia este sa fi indiferenta caci are nevoie sa stie ca esti acolo, ca se poate baza pe tine dar incearca sa ii lasi si spariu(sa nu il sufoci).
Cel mai important lucru este sa fi tu insati(sa nu fi falsa).
Sper ca am ajutat.Succes!
Asta cu zodiile e o prostie, nu prea are rost sa crezi in asa ceva, dar ca si la toti baietii...dai atentie dar nu prea multa, altfel devine el indiferent. Daca il simti mai distant, incearca sa pari si tu indifenta, deoarece atunci el se va apropia mai mult.Dar cel mai important : fii tu insuti si simte-te bine!