anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi dati va rog niate idei. despre ce sa vorbesc azi in parc cu baiatul pe care il plac. mersi

4 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Despre peisajele din natura, despre ce ai mai vizitat, despre ce animalut vrei sa-ti cumperi, ce intamplari haioase ai mai avut, ce fel de masina prefera el.
Aveti multe.
Succes, pa, pa.

| Mariusykă a răspuns:

Ai putea vorbi despre finala " Romani au talent "! Daca nu sunteti in tema, ai putea vorbi despre: trecut, prezent, viitor, tine, el, sau... mine si raspunsul meu happy tongue!

Răspuns utilizator avertizat
| xNiccox a răspuns:

Uite...Degeaba iti dam noi niste teme de discutie..Pentru ca ideile noastre sunt in functie de gusturile noastre..Adica nu te cunoastem si nu putem sti ce iti place sau lui ce ii place..Asa ca eu iti dau un sfat..Incearca sa fi tu insati. Fara timiditate, fara ascuns, fara minciuni doar pentru ai fi pe plac..Adica ceva de genu lui ii place footbal'u iar tu sa zici"Da si mie imi place" doar ca ii place lui.E aiurea pentru ca daca veti fi impreuna dupa isi va dea seama..Arata'i cine esti cu adevarat..Si fi indrazneata.Cand pleci de acasa uita-te in oglinda si lasa-ti rusinea si frica acasa..Cine stie poate si el are aceeasi problemahappy:*
Bafta!love struck