anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi dati voie sa decedez? bai oameni buni bai. cind aud la unii care au calcat strimb adica si-au inselat partenerul de viata si spun ca au facut doar sex imi vine sa decedez, eu nu stiu sa fie vreo diferenta intre sex si dragoste (vb despre mine ) pun suflet mereu cind e vorba de asa ceva, nu ma laud dar am avut peste 10 fete la activ si vreau sa va spun ca nu m-am culcat cu ele ca cu o fantoma, mi-a parut rau ca mi-am inselat prietena dar mi-a parut rau si dupa cealalta, eu nu inteleg diferenta intre cele doua cuvinte, cind o faci cu alta femeie sau cu alt barbat unde te gindesti, la sifonier? nu este si ea/el un suflet? asta ne face pe unii mai nesimtiti decit altii sau mai mincinosi, spuneti-mi care sunt parerile voastre intre a face sex sau dragoste, spuneti la ce va ginditi atunci cind faci dragoste si atunci cind faci sex

Răspuns Câştigător
| thereforyou a răspuns:

Curvele spun ca e doar sex. Nu au destul creier, trebuie sa le intelegem, doar nu crezi ca sunt altceva in afara de proaste.

9 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Eu una gandesc asa: sex, este doar o placere trupeasca.Doar transpiratie si placere. Dar dragostea, nu este doar placere, dragostea este afectiune, sentimente, nu prea pot sa explic happy Dragostea include si sex dar include si anumite sentimente fata de partener! Imi aduc aminte ce fete aveau baieti in ''calduri'' laughing Hai sex, sex, sexlaughing Alceva nu prea aveau in minte! La fel ca animalele happy Imi pare bine ca uni baieti se mai gandesc si la dragoste nu doar la sex happy

| Marcella a răspuns:

Sex=PASIUNE CARNALA; dragoste=SENTIMENTE, DARUIRE
Tind sa cred ca tu nu iubesti... cel putin nu sincer...
scuze daca ma insel, doar ca asta e impresia pe care o lasi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ati citit ce am scris? eu m-am daruit si ma daruiesc cu trup si suflet atunci cind o fac cu o femeie

| fallen_8891 a răspuns:

Hmmm... e ceva obisnuit in ziua de astazi si o spun desi ma scoate din sarite! diferenta este mare cat universul...eu nu mi-am inceput viata sexuala dar pentru mine cuvatul sex inseamna ceva ce se justifica prin natura umana, dar e total lipsit de sentimente profunde, iubire si fericire! Dragoste folosit ca si inlocuitor al contopirii a 2 trupuri in iubire, pasiune si placere e ceva minunat, ceva ce trebuie simtit nu numai cu trupul ci si cu mintea, sufletul atunci cand iubesti!

| karina_5950 a răspuns:

Ai dreptate Tilica este acelasi lucru practic.Nu ai cum sa nu te implici sentimental, macar in momentul cand o faceti. Poate doar daca este una de pe centura sa nu fie sentiment. Dar in rest exista ceva sentiment fie el si de scurt metraj.

| koshmarul a răspuns:

Bah, eu is asa prietena me e numai a mea, nu a tot cartierului, nu ma f*** ce a facut cu altu sa f**** ori dex ori saruturi, ori dragoste odata ce a calkat pe bec cu chestii din aste e curva in fata mea, si chestia asta ma enerveaza daca o prind exemplu pe nevastmea cu unu nul bat pe ala dar pe nevastmea ca da ala e liber el o intilneshte in bar asta-i propune sa se f*** orcare ar accepta, dar ea trebuie sashi deie seama... pentru mine este o mica diferenta intre sex si sa faci dragoste, sex fa cu o kurva sau, adica mi-am bagat pu*l* si dai in buci fara sarutari fara nimic, dar sa fac dragoste e putin mai romantic, cu sarutari cu mingieri mai kalm, dar cind e vorba de inshelt nu vad diferenta ca tea inshelat facind sex ori facind dragoste(asta e parerea mea)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceea ce nu ati inteles este ca eu pretuiesc orice femeie, in afara de mama si etc., nu le tratez ca pe niste catele in calduri fie ele si de pe centura sau nu, poate ca femeia aia este nevoita sa faca asa ceva nu cred ca este vreo fata sa o faca de placere ca daca ar face-o de placere dupa ce ai termina ti-ar spune sa zici bogdaproste laughing din cauza moralitatii pe care o avem (unii dintre voi sunteti prea incuiati) facem diferenta intre noi dar nu ne uitam la lucrurile perverse pe care suntem in stare sa le facem cind suntem cu iubita/iubitul in pat, ma refer la sex oral, sex anal si cine stie ce nazbatii mai avem prin cap, spuneti-mi cit de tare puneti suflet cind faceti sex oral?rolling on the floor nu ma dau lovit sa spun ca eu nu practic asa ceva dar vreau sa stiu de la Marcella ce sentiment si daruire ai tu cind faci sex oral iubitului?

| AndaWest a răspuns:

Ah dk te aude tamara te rupe in 4laughingdaca as sti cum e ti-as spune, dar banuiesc ca sex e at cand nu simti placere ca si cum ai face-o cu pers iubita

| AndaWest a răspuns:

Tamararolling on the floorcand pe ea o cheama tatianalaughingscuze