anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc f.mult sa fac sex dar imi e destul de frica... iubitul meu isi doreste f.mult asta si ma roaga zilnic.ma poate ajuta cineva ca nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,decizia e numai a ta,daca te simti pregatita din toate punctele de vedere, da-o, daca ai dubii atunci mai bine nu o fa.Nu grabi lucrurile,ca ai timp si pentru sex,depinde si de varsta ta, de relatia care o ai cu iubitul, daca crezi ca el e pers.cu care sa faci acest pas,atunci nu ai decat.
Nu te lua dupa nimeni,daca tu nu vrei sa o faci,nu te lua nici dupa prietenul tau,poate simte si el nevoia sa o faceti,dar totusi,poate astepta daca e nevoie.
Nu trebuie sa o faci doar sa fie facut si nici ca te roaga el,iti doresti cu adevarat,esti pregatita,ok atunci poti sa faci,dar daca nu esti sigura nu precipita lucrurile,ca din pacate multe fete ajung sa regrete ca au facut-o, exista destule riscuri dar si parti bune, depinde.

11 răspunsuri:
| bella_5490 a răspuns:

Pai depinde de varsta daca ai de la 15 ani in sus eu zic s o faci da numai sa fi protejata si sa nu fi pe stop. funda?

| Optimus7 a răspuns:

Incearca sa faci dar sa o luati usurel. Documentati-va impreuna inainte. Daca nu merge din prima mai incercati peste catva timp.

| JohnnyBi a răspuns:

Traieste-ti copilaria. daca el se roaga de tine sa o faceti e o sansa ca el sa stea cu tine doar pentru ca stie ca vei ceda si ii vei da ce isi doreste. adica e un nefu***.

| stefanb39 a răspuns:

Zi da deoarece frica dispare la senzatie inchide ochi si lasa-l pe el sa faca tot spune da si o sati vezi toate viata in fata ochilor in sensul bun

| tzintzi a răspuns:

Specifica ce varsta aveti ca sa imi pot da seama daca nu profita.
Spune de cat timp suntenti impreuna ca sa fie mai evident happy

| teiubesk23 a răspuns:

Daca iti este frica nu ar trebui sa faci acest lucru. explica-i ca nu esti pregatita si sa astepte putin. asta e parerea mea dar in fine e decizia ta

| 1920210898989 a răspuns:

Pai oricum pana la urma tot o s-o faci laughing singurul lucru pe care o face frica este cat timp iti va lua pana atunci. de durut nu va fi chiar asa ingrozitor cum crezi si pe parcurs va deveni din ce in ce mai bine. trebuie doar sa aveti grija cu fesuletul alawinking

| nicolas0304 a răspuns:

Iti e frica de ce? spune-ne de ce iti e frica sa stim ce trebuie sa zicem aici...

| me4ever98 a răspuns:

Am 14 ani...

| VanessaKISS a răspuns:

Cand te simti pregatita poti sa faci ce vrei dar iti zic eu ca greu gasesti un baiat care sa vrea ***
bafta sper ca te am ajutat cu cevabig grin

| Nokia31 a răspuns:

Apeleaza la un prieten zic happy