| Deea877 a întrebat:

Îmi doresc mult un bebe, dar eu nu pot ramane însarcinata. Am avut cu soţul relaţii sexuale neprotejate, în fiecare seara avem, mai încercam natural daca nu iese ori fac tratament ori adoptam.Credeţi ca e ok ca avem în fiecare seară contact sexual?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are rost in fiecare seara... dar nici nu strica

| Violleta2022 a răspuns:

Duceti-va la medic sa vedeti care din voi doi nu poate face copii si dupa aceea va ganditi la adoptie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ca sa ramai insarcinata, trebuie sa fii la curent si cu calendarul.
Cat despre "in fiecare seara", sper ca esti troll. Ce drecu sa se strice din treaba asta?

| Madaxo97 a răspuns:

Este ok să aveți contact sexual de câte ori vreți voi, dacă totuși ați făcut zilnic cu ejaculare înăuntrul vaginului și tot nu ai rămas, ceva e în neregulă. Mergeți amândoi să faceți niște analize să vedeți la care din voi e problema, poate se rezolvă prin FIV

| eliancodrut a răspuns:

Dupa menstruatie faceti o pauza pana in zilele fertile, cand puteti face sex zilnic. Cum afli zilele fertile? Prin metoda calendarului.

| Cavaler001 a răspuns:

Unele rămân din prima, altele după 1-2 ani și chiar mai tarziu.
Faceți analize fiecare, iar el poate face și niște dusuri reci in zona intima, sa.si mai trezească soldățeiiwinking

| ziustin a răspuns:

O sperma se reface in totalitate din punct de vedere calitativ dupa vreo 2-3 zile. Deci mai rarut putin