Te încurajez din tot sufletul să renunți la orice relții sexuale cu băieți, să te rogi lui Dumnezeu pentru viitoarea ta soție și să nu mai faci sex până la căsătorie, altfel de vei simți murdar, apăsat, cu conștiința plină de vinovăție tot timpul.
Sange, de unde? ai vreo rana de vreun fel?
Ideal ar fi sa faci o vizita la urologie.
E ok, o sa-ti treaca, posibil sa te fi... prea tare si o sa te doara putina vreme, nu e ceva grav
Deci sa inteleg cat timp nu a intrat nimic în mine. cum s-ar spune, nu am ce pati, nu?
Cam asa, nici daca intra nu ai ce pati, dar s-ar putea sa te doara mai mult
Poate intra ceva in tine si daca i-o bagi in fund(fara prezervativ) ca sa ma exprim pe înțelesul tau. Chiar si pe gura daca ai microleziuni si acolo (tăieturi, răni ceva) dar ff rar.
Poate de la contactul sexual mai intens au aparut microleziuni. Uita-te bine pe capătul penisului si vezi daca ai leziuni asemănătoare cu taieturile in hartie. Daca ai ceva de genul este de la contactul "dur" si nimic altceva.
Atâta timp cat cel care o baga are prezervativ n-ai cu ce sa te infectezi. S-ar putea sa te doară fundul cel mult (vb din experiență). Eu prima oara am mers strâmb o zi