Draga mea, indiferența doare, dar încearcă că odată ce a trecut, nu va mai veni, sunt rare cazurile.Doar dacă sentimentele-s reciproce,poți lupta,altfel,crede-mă degeaba încerci,pur și simplu nu te mai uita în trecut,există un motiv pentru care nu mai ești cu el,și acela este că cineva nou trebuie să apară,mult mai bun,ceva care meriți cu adevărat.Te înțeleg că ți-e greu,dar ieși din atmosfera aia, fă-l să-i pară rău, să vadă ce-a pierdut, ieși mereu peste tot, fă-ți o schimbare de look și o să te simți mai bine.Roata se întoarce, iar dacă nu se întoarce, întoarce-o tu! Baftă!
Scrie-i mesaje si explica-i motivele pentru care il vrei inapoi, insista dar cu limita. daca nu reactioneaza, lasa-l, mai tarziu va regreta
Iubita e greu la inceput, mai ales daca ai inceput sa-l iubesti, simti ca nimic nu mai conteaza daca el nu este langa tine, dar crede-ma ca dabia acum i-ti poti da seama daca merita sa-l iubesti asa mult.Trateazal cu acelasi mod cu, care el o face cu tine, chiar daca te doare fao.Ai incredere dac te iubeste va da un semn, se va intoarce la tine, daca nu trebuie sa treci peste, barbati nu se termina la el...Cum am spus la inceput e foarte greu sa-l uiti, dar cu timpul o vei face, iesi distreaza-te cu prieteni, nu sta singura ca asa te vei gandi numai la el si nu este bine...Succes
Nu putem noi sa iti spunem ce sa faci ca el sa se intoarca la tine, tu trebuie sa stii ce sa faci. El a gresit sau tu ai gresit? Ce nu a mers in relatia voastra? A tinut la tine, tine la tine? Merita sa tii la el? Raspunde la aceste intrebari, fii sincera cu tine. Iubirea e complicata, mai ales atunci cand esti tanar si nu stii ce vrei. Suferi si vei suferi insa asta o sa se schimbe cu timpul. O sa devii mai puternica si mai sigura pe tine.
Nu cauta raspunsuri pe site-uri, cauta puterea din tine, lupta cu tine, cu durerea si totul o sa se rezolve cu trecerea timpului.