O, Doamne! Fetelor din ziua de azi... ce le mai place sexul! - dar nu detin nicio informatie, stiu doar sa se miorlaie ca le e teama sa nu fie gravide...
Există cazuri foarte rare în care persoana în cauză a rămas însărcinată în urma ejaculării partenerului pe muntele lui Venus, sau pe vulvă.
Motive mari de îngrijorare nu există, mai ales că simptomele menstruaţiei sunt prezente.
O zi frumoasă!
Eu chiar nu va inteleg! Biata fata a intrebat un lucru care o ingrijoreaza, de ce trebuie sa radeti de ea? Mai bine ati educao! Nu sa radeti
Au foarte mare dreptate cei care au raspuns aici.Adica faci sex dar nu sti nimic despre lucrul asta.Totusi incearca si tu sa te informezi inainte sa ai contactul sexual propriu-zis.Insarcinata nu esti, stai linistita, pentru ca esti virgina.Probabil ca ai o mica intarziere cauzata de o raceala.
Stii ce iti spun ca e mai bine? Du-te la farmacie si cere un test de sarcina sau daca nu esti increzatoare in asa ceva du-te la medicul ginecolog
P.S. eu nu cred ca esti insarcinata
treci cu ochiul si pe siteul asta poate iti e de folos
http://www.copilul.ro/......a5684.html
Cel mai bine e sa mergi la un medic ginecolog si o sa afli raspunsul pentru a te linisti! :*