In primul rand iubire cu "forta" nu se poate. Asta am constatat pe pielea mea, dupa o relatie asemanatoare cu a ta (eu fiind aproximativ in postura prietenului tau).
Si ma refer la "relatie asemanatoare" de ce? Simplu, anul trecut in decembrie am cunoscut o tanara domnisoara printr-un amic comun. Am devenit amici, iar dupa un timp foarte scurt am constatat ca ea ma place si ca ar vrea sa ne cunoastem mai bine. Eu fiind un tip mai "rece" de fel (din anumite motive), nu prea vedeam o posibila relatie. Si culmea, dupa o saptamana de plimbari, iesiri in oras, conversatii etc, am constatat ca este o fata inteligenta, isteata si chiar frumoasa. Am inceput sa o plac, si mi-am zis "Hai sa vad ce urmeaza". Totul a decurs frumos, normal si placut atat pentru mine cat si pentru ea. Am incercat sa fiu un domn, si sa ma comport cat mai bine. Au inceput si sentimentele sa se aprofundeze (in ceea ce ma priveste). Dar ea a ramas la stadiul de "a ma place", si mi-a spus ca totul decurge prea bine si prea repede, si ca vede ca eu pun prea mult suflet, si asta o sperie (ceea ce eu nu am inteles si m-a pus pe ganduri). Ea mi-a spus, si mi-a demonstarat ca ma place, si chiar tine la mine, dar nu vrea sa ma fac sa sufar. I-am propus sa o lasam mai moale, si ca poate in timp o sa isi dea si ea drumul la sentimente mai profunde. Eu am inceput sa o iubesc, si inca tin la ea, dar ea doar m-a placut. Dar dupa 3 luni ne-am despartit (din motive stiute doar de noi doi).
Acum sa revin la voi doi. Daca tu simti ca nu poti sa ii oferi prietenului tau iubire, si nu vrei sa mai stai cu el, cel mai indicat este sa ii explici de ce (si motivele tale). Fiecare are drumul lui in viata. Si daca tu simti ca drumul tau nu este alaturi de el, atunci asta este. Daca el te iubeste, chiar daca nu intelege motivele despartirii, o sa inteleaga. Cat despre sufeinta, daca te iubeste, normal ca o sa sufere, nu ai cum sa il faci sa nu sufere. Dar timpul le rezolva pe toate. O sa ii treaca, poate mai greu, poate mai repede, depinde de caracter.
Daca nu exista un echilibru (sentimentele sa fie din ambele parti), acea relatie nu isi are rostul.
P.S. Tot raul spre binele lui.
O sa te invete sa iubesti.Crede-ma foarte putini baieti mai sunt de genul asta.Apreciaza-l.Cati baieti crezi ca vor plange pentru tine? Eu zic sa stai cu el, sa-i fi alaturi Daca a prezentat aceste "simptome" si te-a implorat...inseamna ca te iubeste la nebunie.O sa inveti sa il iubesti.
De ce nu il iubesti? De ce ai facut pasul daca acum nu-l mai iubesti? iti face altcineva cu ochiul fii sincera si spune! In lagatura cu baiatul ar fi bine sa stie! dar acum vezi ce faci e alegerea ta tu spui ca e un baiat de nota 20 acum daca tu vrei sa renunti la el sin protie sau pentru ca nu stii ceea ce simti, nu esti sigura, ori ai ochi pentru altul, este alegerea ta.
Nu stiu cum ar trebui sa procedezi, probabil sa-i spui in fata, dar poate moare ala de inima, sa-l ai pe constiinta si asa sa te saturi de iubiti
Tu sa uiti de faptul ca iti va fi prieten si atat
Baietii sunt prieteni cu fetele numai daca vor ceva ma mult
Daca te desparti de el, nu il mai vei avea ca si prieten
El tremura ca si-ar da viata pentru tine si sacrifica tot ce are pentru tine.
Ar trebui sa fi mandra ca ai asa ceva langa tine si sa apreciezi asta (genetic asta va trebuie), dar tu nu...
De ce zic toate fetele mereu zic ca vor prieten linistit dragut si destept si se cupleaza mereu (daca au posibilitatea) cu niste musculosi, tarani si prosti.
Parerea mea e ca problema e la tine...
Daca ti-am prins atentia ma vei contacta si iti dau cate argumente vrei tu sa-mi sustin punctul de vedere.
Dac vrei sa te desparti de el doar pentru ca nu il mai iubesti si el nu te-a ranit cu nimic, eu cred ca cel mai corect ar fi sa-i spui pur si simplu ceea ce simti.Ca nu ai nimic cu el, ca este un om minunat, dar ca nu il mai iubesti si nu ti se pare corect pentru niciunul dintre voi ca relatia sa mai continue.Nu te teme, va gasi resursele necesare sa se refaca sufleteste.Stiu cum este.Pe acest fel de oameni este foarte important sa nu-i minti. funda?
Heii! am fost si eu in situatia ta din pacate! incearca sa te distantezi incet incet de el... sa vada k nu tii la el. explica-i ca te`ai plictisit si ca nu il iubesti.o sa inteleaga odata si odata!
KatiMe27 întreabă: