| ShowTim3 a întrebat:

Imi este rau si imi vine sa imi dau foc
1.Noua mea clasa de liceu e crap laughing la fete... nu am decat 3 misto si sunt luate laughing restul sunt cat un SUV, si daca nu sunt cat SUV-ul dracu au caroseria busita straight face.
2.Cum dracu sa ma prefac ca sunt fericit laughing am intrat cu 2 colege din 5-8 si ma intrebau dc sunt asa de trist, incordat si molesit, le-am zis ca ma doare burta lol.
3.De obicei nu ma pretentii laughing dar totusi am si eu o limita laughing macar ceva fumos da nimic, si toate se uitau la mine straight face laughingdecat alea frumoase nu...
Prieteni isi bat joc de mine ca am intrat la liceu de vedete laughing (primul in judet 3 ani la rand )... si ei au ajus la mama dracu si deja au pe facebook numai fete frumusele.
Stau si ma intreb, ce mama dracu caut acolo laughing in primul rand ca nu sunt silitor deloc (liceul e cel mai exigent ) in al doilea rand avem uniforma (nu o suport ) in al treilea rand (nota la purtare se scade imediat, fara discutii, ca directoare e nebuna dao dracu si profesorii zic asta, tata o cunoaste a intrat cu pile, ca e sotia primarului dao dracu ) in al patrulea rand crying nu sunt fete bune in tot liceul, nu sunt eu brat pit, dar totusi... si eu care credeam ca nu am pretentii.
Si liceul e la 3 km de casa, si in autobuz pute straight face dracu nu stiu cum am bulan sa dau mereu de boschetari mirosind urat, imi vine sa le borasc salamul in freza straight face
Ceva sfaturi sa nu fac crize si sa mi-o tai laughing? ca nucred ca o folosesc in liceul asta daca peste 1 an nu vine ceva mai fresh.
PS:Nu sunt deloc pretentios, adica bine sunt in limita acceptabilului nu zic sa fie fotomodel sa nu imi fie rusine sa ma duc cu ea in centru straight face

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

laughing
Tu,de fapt,ai intrat sa-ti descarci naduful!
laughing
Foarte vie descrierea ta laughing,mare naduful tau laughing,dar nu-ti da foc, n-o fi draq atat de negru!
Curaj!laughing
Si, multumesc ca m-ai facut sa rad de dimineata!rolling on the floor

| mgtow a răspuns:

Treaba cu dracul si injuratura las-o mai moale. Iar cu mirosul autobuzului ai facut lovitura de gratie. Pai ce sa iti zic despre fetele 4x4 asta e, ai avut ghinion de ele si accepti situatia. Intr-o buna zi o sa ai parte de un (ATV femeie sa mai glumesc) cu corp pe gustul tau, ai rabdare.

| ShowTim3 explică:

Sa ma loveasca trenul daca am vazut ceva care sa intorc capul si sa imi iasa limba, decat 1.

| ShowTim3 explică:

Stiu ca sunt ghinionist! Sa moara procesorul daca inteleg eu ceva, parca eram o vaca nu stiam ce caut aici laughing...

| ShowTim3 explică:

rolling on the floor la filologie sunt cacamas pe ia asa ziceam si eu

| tabittha a răspuns:

laughing M-ai lasat fara cuvinte. Cred ca esti prea pesimist totusi. Nu cred ca in tot liceul nu ai vazut o fata draguta. Azi a fost abia prima zi, mai asteapta un pic, mai tatoneaza teritoriul si apoi mai vorbim.

Răspuns utilizator avertizat
| Alysée a răspuns:

eu intra 9 a eram fix in situatia asta, doar ca invers.

| EVERYBODY a răspuns:

Bă, dar tu ai intrat la liceu să te combini? Cu atitudinea asta nu cred că stai un an pe pauză. În cel mai fericit caz, ai patru ani de lucru manual.

| puishor69 a răspuns:

Meriti batut
lache ce esti

| adinaidk13 a răspuns:

Incearca sa comunici cu fetele.eu sunt fata si-ti pot da niste sfaturi. fetele apreciaza o fire deschisa.chiar daca iti este greu incearca sa comunici cu ele normal. cum ai vorbi cu o persoana draga tie...nu stiu.macar incearca si apoi o sa vezi daca da rezultate sau nu.

| Alex4LighT a răspuns:

Esti cea mai ghinionista persoana care am vazut-o vreodatalaughing
Sincer singura optiune este sa cauti fete in afara liceului...Iar cu mirosul din autobuz...te pui in ultimul loc intr-un colt in care nu sta nimeni ca poat enu miroase, sau te dai tu cu spray incat sa umpli autobuzul, sau daca ai bani propun masca de gaze.
Btw daca nu iti convine si nu o sa te descurci te poti muta in alt liceu.

| BeFreeDJ a răspuns:

Strange din dinti si indura

| Freza a răspuns:

Da... cred ca sa iti dai foc ar fi cea mai buna solutiewinking laughing
Bun, hai lasa asta ca nu vreau sa te instig la prostiilaughing
Deci.

| AlecsandraD a răspuns:

Conteacteaza-ma pe mine pentru o noapte fierbinte si vei uita de toate necazurile. Te astept! :''>