Tu,de fapt,ai intrat sa-ti descarci naduful!
Foarte vie descrierea ta ,mare naduful tau ,dar nu-ti da foc, n-o fi draq atat de negru!
Curaj!
Si, multumesc ca m-ai facut sa rad de dimineata!
Treaba cu dracul si injuratura las-o mai moale. Iar cu mirosul autobuzului ai facut lovitura de gratie. Pai ce sa iti zic despre fetele 4x4 asta e, ai avut ghinion de ele si accepti situatia. Intr-o buna zi o sa ai parte de un (ATV femeie sa mai glumesc) cu corp pe gustul tau, ai rabdare.
Sa ma loveasca trenul daca am vazut ceva care sa intorc capul si sa imi iasa limba, decat 1.
Stiu ca sunt ghinionist! Sa moara procesorul daca inteleg eu ceva, parca eram o vaca nu stiam ce caut aici ...
M-ai lasat fara cuvinte. Cred ca esti prea pesimist totusi. Nu cred ca in tot liceul nu ai vazut o fata draguta. Azi a fost abia prima zi, mai asteapta un pic, mai tatoneaza teritoriul si apoi mai vorbim.
Bă, dar tu ai intrat la liceu să te combini? Cu atitudinea asta nu cred că stai un an pe pauză. În cel mai fericit caz, ai patru ani de lucru manual.
Incearca sa comunici cu fetele.eu sunt fata si-ti pot da niste sfaturi. fetele apreciaza o fire deschisa.chiar daca iti este greu incearca sa comunici cu ele normal. cum ai vorbi cu o persoana draga tie...nu stiu.macar incearca si apoi o sa vezi daca da rezultate sau nu.
Esti cea mai ghinionista persoana care am vazut-o vreodata
Sincer singura optiune este sa cauti fete in afara liceului...Iar cu mirosul din autobuz...te pui in ultimul loc intr-un colt in care nu sta nimeni ca poat enu miroase, sau te dai tu cu spray incat sa umpli autobuzul, sau daca ai bani propun masca de gaze.
Btw daca nu iti convine si nu o sa te descurci te poti muta in alt liceu.
Da... cred ca sa iti dai foc ar fi cea mai buna solutie
Bun, hai lasa asta ca nu vreau sa te instig la prostii
Deci.
Conteacteaza-ma pe mine pentru o noapte fierbinte si vei uita de toate necazurile. Te astept! :''>