Uite aici explicat de un student la medicina, cu videoclipuri despre mai multe teste de sarcina: http://www.contraboli.ro/cum-se-face-un-test-de-sarcina/
Alina, draga, nu-i nimic greu iesit dein comun , pur si simplu de dimineata te urinezi pe el, sau te urinezi intr-un pahar, dupa aia il bagi acolo, si il lasi sa se usuce vreo 15-20 min, ca sa fie rezultatul mai apropiat de adevar, si evident sa te uiti atent pentru ca oricum trebuie sa apara o linie sau 2, nu poate sa fie cercuri, patrate, ci doar niste linii pe orizontala, si gata. Poate testul care l-ai facut era expirat.
Inseamna ca nici testul nu stia sigur sau era fake...chinezesc )) astepta`ti ciclu
CevaNormal te inkurci deja.depinde ce fel de test! daca e simplu trebuie sa te urinezi in pahar apoi il viri pina unde este aratat pe ambalaj nimic nu este greu mai citeste odat instructia! este f uros! il lasi de la 2-3 minute! rezultatul il poti privi nu mai mult de peste 5 minute! eu am facut-o crede-ma e simplu!
CevaNormal te inkurci deja.depinde ce fel de test! daca e simplu trebuie sa te urinezi in pahar apoi il viri pina unde este aratat pe ambalaj nimic nu este greu mai citeste odat instructia! este f uros! il lasi de la 2-3 minute! rezultatul il poti privi nu mai mult de peste 5 minute! eu am facut-o crede-ma e simplu!
I-a un test "Barza" e 8 lei parca...sau mai putin... citeste instructiunile bine... urineaza intr-un pahar de plastic apoi i-a cu pipeta si pune 4 picaturi in orificiul pentru urina... apoi asteapta 3 min si trebuie sa-ti apara,,, inacearca ...maxim 10 min trebuie sa astepti...si iti va aparea. daca nici asa nu iti apare mergi la doctor!
Alina, eu am un bebe de 5 luni, si toate testele le-am facut dupa masa sau seara nu sor nimerit nikidecum dimineata.ma gandesc ca testele tale nu or fost bune, daca nu tior aparut nimic.mai incearca. pui un pic de urina pe el si in 2 minute ai rezultatul sau daca iei teste de modele mai vechii pui intr-un paharel de plastic sau de care ai un pic de urina si pui betisorul pana unde iti arata o sageata, sper ca tior fost de folos sfaturile.