| creatza_8637 a întrebat:

Imi explicati va rog cum trebuie luate anticonceptionalele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare zi la aceeasi ora, imediat dupa terminarea menstruatiei.

7 răspunsuri:
| mihaela_7915 a răspuns:

Nu poti sa iei orice fel de anticonceptionale trebuie sa mergi la medic sa ti le prescrie cele care sunt bune pentru organismul tau.nu poti lua orice fel iti poate face rau. zic mai bine sa mergi la medic

| adi4ever a răspuns:

Cu apalaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Anticonceptionalele se iau numai cu recomandarea medicului in functie de mai multe criterii.Luate fara recomandarea medicului pot avea contraindicatii care sa iti afecteze sanatatea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Strict cum ti le recomanda ginecologul dupa consult ginecologic. Orice alta metoda se poate lasa cu complicatii grave (de exemplu nu vei mai putea avea niciodata copii).

| psyho a răspuns:

Voi vreti sa luati, dar nici cum se ia nu stiti.sa te intreb de efecte adverse? nu cred ca are rost.

| creatza_8637 explică:

Am intrebat cum sa le iau, nu de care.Cand mai exact?

| ancadina a răspuns:

Are dreptate mihaela, trebuie sa consulti un medic ginecolog inainte sa iei anticonceptionale, dar eu o sa iti explic cum se iau. un blister de anticonceptionale are 21 de pastilute. prima pastila, ma refer cand ai inceput sa iei pentru prima data, se ia in prima zi a cinclului menstrual, si se continua cu restul pastilelor, care trebuie luate in fiecare zi la aceeasi ora, aproximativ. dupa ce ai terminat ceve 21de pastile, faci o pauza de 7 zile, nu mai mult, nici mai putin, perioada in care trebuie sa iti vina menstruatia, dupa cele 7 zile, incepi un blister nou, chiar daca menstruatia nu s-a terminat inca, si continui la fel ca si cu primul blister. prima pastila din blister va fi luata intotdeauna in aceeasi zi a saptamani