anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi găsesc foarte greu o prietena! Am 22 de ani și simt nevoia sa îmi fac un viitor alaturi de o fată serioasa!
De fiecare data am blocajul asta!
Mă ignora toate ..nustiu ce vor!
Am servici bun, urât nu sunt!
Sunt deschis la minte!
M-am saturat de singurătate! Vreau să îmi creez propria familie!
Sufăr din cauza asta ..alții vai steaua lor au o fată lîngă ei și eu mă chinui ..degeaba!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Cu scuzele de rigoare tu zici urît nu esti, da asta crezi tu si este bine sa ai un oarecare respect de sine, dar poate fata la care te uiti tu are alta părere despre tine, ai incercat vreodata sa vorbesti cu o fată? Ai servici spui, acolo sunt fete majoritatea, intra in vorba cu ele numai fi timid, fetelor le place sa fie cucerite bagate in seama, incepe o discutie cu o colegă sparge tu gheața cum se zice, nu astepta sa vina ele la tine, si daca din 10 colege cu care vorbesti 4 te resping, mai ai șanse nu te da batut, trebuie sa fi imbracat curat sa nu mirosi a transpiratie, deci asta presupune sa faci duș zilnic sa te razi la subrat ca parul miroase de la transpiratie, si sa te barbieresti zilnic, si restul vine de la sine, fa ti curaj invita fata la mec sau la kfc la un suc si vezi ce zice ca sigur si ele, unele sunt timide si asteapta sa fie abordate si bagate in seama de baieti, nu toate sunt recalcitrante si nebune, mai sunt printre ele si fete cuminti serioase.

| Willis a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Zici bine.
Fără văicăreli, că doar nu sunteți " fătălăi" : -)

| ROB3RT89 a răspuns:

Ai timp, stai linistit.
Aia care zici tu ca sunt vai steaua lor, nu sunt asa disperati ca tine!

Răspuns utilizator avertizat
| anonimuIl a răspuns:

O să găsești una.

| ionur a răspuns:

Nu avea niciodată încredere cu adevărat într-o fată sau femeie atâta am avut de zis. Ia-ți un loc de muncă și îți vezi de treabă. și nu-ți distruge viața cu o femeie sau o fată.

| TraianIImperator a răspuns:

Roagă-te lui Dumnezeu să te ajute cu sentimentul de singurătate pe care îl ai, să te îndrume să scapi de disperarea de a avea iubită. Roagă-te să îți dea fata pe care El o consideră potrivită, dacă este voia Lui. Și Sfântul Apostol Anania te poate ajuta în demersul de a îți găsi iubită. Roagă-te până când primești un semn.