anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi intarzie ciclul, iar testul de sarcina sa fie negativ, este posibil sa raman insarcinata daca nu a ajaculat in interior?

Răspuns Câştigător
| ada a răspuns:

Imposibil nu e sa ramai insarcinata in aceasta maniera. dar sansele sunt foarte mici sa ramai insarcinata.totusi eu zic sa mai faci un alt test de sarcina.mai dai niste bani in plus, dar la urma urmei e vorba de linistea ta.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu sunt spermatoizi, din ce sa fie sarcina?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Depinde daca si cum, cu ce si pe undwe v-ati "jucat"=dezmierdat, .inainte! SI degetele mai pot face copii! FOLOSITI MEREU PREZERVATIVUL! E plin de boli, oameni buni!, la Dermato+VENERICE, NU mai sunt locuri!

| LittleZyzy a răspuns:

Nu cred ca sunt motive sa te alarmezi in conditiile date..menstruatia poate sa intarzie din mai multe cauze.principalul factor ar putea fii stresul..ai putea totusi sa consulti un medicwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e oarte posibil fiindca lichidul care lubrefiaza penisul contine spermatozoizi. Fa doua teste de sarcina diferite in zilele 5-7 de intarziere a menstruatiei, din urina de dimineata. Daca sunt negative, nu esti insarcinata, dar trebuie sa te duci cat mai repede la ginecolog pentru a depista si trata cauza dezechilibrului.

| 31ea a răspuns:

Nu testele de sarcina sunt ok nu cred ca e sarcina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca nu, stai linistita mai asteapta 2-3 zile si daca nu vine mergi la un control

| emma_5636 a răspuns:

Poi se mai intampla k ciclul sa ti se deregleze. dar stai linistita k daca nu a ejaculat in interior sunt slabe sanse sa ramaigravida

| bogdan_2522 a răspuns:

Este posibil sa ramai si asa insarcinata. Ptr a nu ramane trebuie sa folosesti metode contraceptive

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a intarziat ciclul o luna si ceva si tot nu mi-a venit dar nu stiu ce sa cred ca de ejaculat a ejaculat in mine a mai patit cineva asa ca mine dati-mi si mie un raspuns va rog ma cheama alina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mia intarziat ciclul o luna si ceva si tot nu mia venit dar nu stiu ce sa cred ca de ejaculat a ejaculat in mine a mai patit cineva asa ca mine dati-mi si mie un raspuns va rog ma cheama alina