| Alemaria789 a întrebat:

Îmi întârzie menstruatia de 4 zile,ar trebui să mă panichez? Țin să menționez ca am făcut mereu sex protejat cu partenerul meu am avut doar un incident în care o ieșit sperma pe lângă inelul prezervativului,sunt și răcită. Poate să fie de la răceală întârzierea? Sau să fi fost posibil să fi intrat în mine sperma? Simptome de înainte de menstruatie am, sâni sensibili, balonare dar nu vine

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci nu-i vorba de gravidie sau de intarziat ciclul, ci de un ciclu de tip NEREGULAT.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

V-ati jucat si fara prezervativ, chiar si 1 singura introducere?

| Alemaria789 explică (pentru Violleta2022):

Nu deloc

| Alemaria789 explică (pentru Alemaria789):

Mereu am verificat după prezervativul și nu o fost nici o problema plus și atunci când ieșise pe lângă inel nu era spart

| Alemaria789 explică (pentru Violleta2022):

Da,mi o venit Menstruatia

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alemaria789):

Atunci nu-i vorba de gravidie sau de intarziat ciclul, ci de un ciclu de tip NEREGULAT.

| Goete a răspuns:

Daca prezervativul a fost bine pus pana la baza ****, nu are cum sa iasa sperma pe.langa "inelul" prezervativului. Daca vorbesti de inel inteleg ca foloseste un prezervativ prea mare pentru scula lui si nu il poate intinde tot pe corpul ****

| Robert2526 a răspuns:

Poate sa intarzie de la raceala, nu te panica. Ma indoiesc ca a iesit sperma din prezervativ, este tehnic imposibil, probabil era secretie de la tine.

Imposibil sa fie vorba de o sarcina in conditiile prezentate de tine.

Nu te mai stresa