Cred ca oricine are momente cand nu vrea sa faca un anumit lucru, mie mi se pare ceva normal
Fii sincera si zii ce te deranjeaza. Comunicarea e cheia oricarei relatii.
Eu zic sa pleci 2-3 zile de acasa, la parintii tai sau oriunde altundeva, sa te esprinzi putin de rutina zilnica si sa-ti pui oridine-n ganduri. Te-ai obisnuit cu el, asta e motivul. Daca stai departe de el cateva zile, i-l vei dorii si mai mult cand vei revenii.
Buna,se intampla sa ai momente cand nu ai chef de o persoana,poate ar trebui sa mai luat o pauza adica sa stati un pic mai indiferenti, dragoste cu sila nu se poate, daca luati o pauza si vezi ca dupa aceea tot asa simti inseamna ca s-a stins flacara aia care va tinea, iar daca ti se face dor de el, inseamna ca ai avut o pasa proasta care a trecut! o zi buna in continuare
Exista momente cand te saturi de cel de langa, poate simti nevoia de o evadare, de o escapada, aventura. Fa sex zilnic, schimba pozitiile, adu ceva in abordarea sexului, preludiu mai lung, lumanarele, vin rosu...
Sunt momente in care ai vrea sa ai spatiul tau, intimitatea ta. nu trebuie sa va obositi, aveti timp sa faceti detoate. asa este casatoria