| perjulilia a întrebat:

Imi iubesc sotul tare si imi place sa fac sex tare cu dinsu da cite odata sunt momente ca nu il doresc, nu inteleg sunt obosita s-au nu l vreau.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca oricine are momente cand nu vrea sa faca un anumit lucru, mie mi se pare ceva normal

| serendipity8300 a răspuns:

Fii sincera si zii ce te deranjeaza. Comunicarea e cheia oricarei relatii.

| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa pleci 2-3 zile de acasa, la parintii tai sau oriunde altundeva, sa te esprinzi putin de rutina zilnica si sa-ti pui oridine-n ganduri. Te-ai obisnuit cu el, asta e motivul. Daca stai departe de el cateva zile, i-l vei dorii si mai mult cand vei revenii.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,se intampla sa ai momente cand nu ai chef de o persoana,poate ar trebui sa mai luat o pauza adica sa stati un pic mai indiferenti, dragoste cu sila nu se poate, daca luati o pauza si vezi ca dupa aceea tot asa simti inseamna ca s-a stins flacara aia care va tinea, iar daca ti se face dor de el, inseamna ca ai avut o pasa proasta care a trecut! o zi buna in continuare

| irrumator30 a răspuns:

Exista momente cand te saturi de cel de langa, poate simti nevoia de o evadare, de o escapada, aventura. Fa sex zilnic, schimba pozitiile, adu ceva in abordarea sexului, preludiu mai lung, lumanarele, vin rosu...

| DiazAndreea a răspuns:

Sunt momente in care ai vrea sa ai spatiul tau, intimitatea ta. nu trebuie sa va obositi, aveti timp sa faceti detoate. asa este casatoria