| celmaitarenume a întrebat:

Imi miroase penisul foarte urat si nu e din cauza ca nu ma spal pentru ca ma spal foarte des, cam odata pe saptamana. din ce cauza miroase asa urat? e posibil sa am vreo boala ceva?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tu vorbești serios cu o dată pe săptămână sau faci mișto de noi?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa te speli zilnic ca de aceea miroase, spala te ca se adună microbi brînză aia pute.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca mirosul urat sa provina de la alterarea resturilor sau a cantitatilor noi de lichid preejaculator, ori a smegmei in cazul in care oricare din aceste secretii este produsa in cantitate mai insemnata si reapare pe suprafata glandului imediat dupa spalare/igienizare. Numita @Ioneasca1001 conform bunului ei obicei arhicunoscut, bate din nou ''campii'' rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Odata pe saptamana este foarte putin. Ca sa nu mai miroase penisul tau, spala-te dimineata si seara cu apa calda si sapun si nu va mai mirosi urat penisul tau.

| DarthNiger a răspuns:

Spala-te mai des, o data pe saptamana nu e de ajuns nici macar pentru tot corpul, dar pentru sculament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te speli foarte des "odată pe săptămână"?! Sper că nu vorbești serios.
Trebuie să te speli zilnic, nu o dată pe săptămână. O dată pe săptămână este mult prea puțin, nici nu e de mirare că puți.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Trăițear ..cum sa te speli o dată pe săptămână?!

| Bozgi200 a răspuns:

O dată pe săptămână e foarte puțin laughing) macar o dată la două zile. Ai niste glande in jurul penisului ce transpiră...de-aia miroase așa.

| Anemona2020 a răspuns:

Cum dracu foarte des? Pai de aia îți miroase? se spala zilnic Zona intimă. Doamne fereste cu nebunii tai

| Geany_Geanina_ a răspuns:

Buna seara cum se poate sa nu mă spăl o săptămână și să nu miroase penisul și sunt și răcit și fac pipi mereu și nu miros nici mirosul ăla ne placut