"l-am facut sa sufere independent" ce inseamna asta? n-am auzit asta in viata mea :-|
parca ar fi o telenovela/drama prost relatata. n-am inteles, intr-un final dupa cine suspini de data asta? dupa ex care a devenit actual? sau dupa actual care a devenit ex?
esti imatura, si copilaroasa, si putin incoerenta. si posesiva, geloasa, manipulatoare. ai stricat vreo 4 relatii, dintre care 2 nu erau ale tale. n-ai reusit decat sa -i demonstrezi "lui" ( nu realizez care "lui" deocamdata), ca nu poate nici macar sa se gandeasca in liniste la ce vrea sa faca, pentru ca tu il incoltesti din toate partile. i-ai atacat practic prietenii si le-ai stricat relatiile si probabil ca la cati nervi i-ai provocat nu se va mai intoarce la tine niciodata.si pe buna dreptate.
Wow.chiar ai scris ceva.
Am citit tot si din ce ti-a zis prietenul tau " Mi-a zis sa ma duc la fostul meu prieten, sa vorbesc cu el, sa ma impac cu el. Mi-a zis ca a inceput scoala, si acum pot sa ma concentrez mai bine" e clar ca el a vrut sa se indeparteze de tine si vrea ca si tu sa iti vezi de viata ta. Acolo undeva in sufeltu lui, inca mai esti, e firesc, dar poate ca nu te mai vede ca pe o posibila iubita.
Daca el ti-a cerut indirect, sa nu-l mai cauti, cel mai bine ar fi sa incerci sa il uiti[stiu ca nu e deloc usor, am trecut si eu prin asta, dar mai bine il uiti decat sa te ranesti in continuare].
Ai o prietena apropiata? o ruda, oricine, propune`i sa mergeti la film, la plimbare, la o inghetata, orice activitate iti va face mai bine decat sa stai in casa si sa te gandesti la el.
Te pup si ai grija de tine :*.
Da.:d Ii dau dreptate Paulei`:d. Esti un copil, incearca sa nu-i mai amesteci prieteni, in relatiile voastre, fa ceea ce simti, lasa-l sa-si traiasca viata, fi cu capul pe umeri. Succes :*
O poveste asemanatoare am si eu, doar cu eu nu am stricat nici o relatie, si nu am de gand sa o fac. In mare mi se aseamana povestea. Il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine. Si din pacate e si mai mic ca mine cu doi ani. Viata uneori iti arata cum e. Si nu e deloc placuta! Sper ca tu sa poti sa uiti si sa treci peste! te pup si iti urez succes! Daca e ceva lasi mesaj si-mi ceri id-ul sa mai vorbim, avem aceeasi situatie! Ai grija de tine!