Tu esti de vina, te-ai bagat peste ei. efectiv ea il placea mai de mult si probabil prietena ta astepta momentul potrivit sa ii arate baiatului ca il iubeste dar ai aparut tu ca din senin si ai sarit in fata ei. Greseala e la tine iti urez mult succes in continuare
Pai... cel mai bine ar fi sa ii spui [pe urma daca va afla de la altcineva o sa iasa mai rau] si daca iti este prietena buna v.a renunta la el si nu se va supara, dar nu stiu daca mai exista 'prieteni adevarati' care sa faca aceste lucruri. Ai grija ce face si tine.ne la curent :*
Salut,
Daca e cea mai buna prietena a ta trebuie sa ii spui in fata ca sigur te-a ajutat si pe tine sa treci peste anumite momente si macar atat merita. Daca o sa fie suparata asta e, dar o sa ii treaca dupa parerea mea, dar sa ii spui in fata si sa nu fie prea tarziu sa afle de la altcineva ca atunci sigur nu te va mai ierta.Ii spui in felul urmator "Stii ca esti prietena mea cea mai buna si nu te-as putea face sa suferi niciodata?! Sunt impreuna cu prietenul lui Andrei. Am vrut sa afli de la mine...etc"nici chiar cu cuvintele astea dar ceva de genul. bafta
Ceea ce vrei tu sa faci e un gest de lasitate.Mai bine vorbeste cu ea"face to face". Daca e o fata realista nu se va supara.Isi va aduce aminte de faptul ca"inimii nu-i poti porunci/dragoste cu sila nu se poate".
Cel mai bine e sa ii spui...dar nu prin sms ci fata in fata. si daca se va supara inseamna ca nu iti e chiar asa de buna prietena cum crezi. bafta!
beausingurlamasamea întreabă: