Oamenii vin si pleaca, nu trebuie sa te chinui sa ii tin in viata ta pe cei care nu vor sa stea, ce-l mai bine e sa iti vezi de treaba ta, toate se vor rezilva de la sine, iar in privinta corectatului incearca sa te abtii daca nu te intreaba profesoara, nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa te corecteze constant.
Daca fac asa magarii nu iti sunt prieteni! Nu sugerez sa ii ignori pentru ca te vor exterioriza si mai tare, dar incearca sa nu "te dai asa mare" in fata lor pentru ca se vor supara si daca nu faci asta probabil se vor opri! Incearca sa te imprietenesti cu cei care te plac Si eu patesc asa la scoala la engleza cat si la informatica! Sunt unii dobitoci care de ex imi spun ca sunt tocilar deoarece imi place informatica si iau note bune si nu vreau sa le dau sa copie la teste! Pe retardatii astia imi vine sa-i bat!
Dar oricum succes cu retardatii tai
Sugestia mea finala este sa iti alegi cativa dintre ei si sa iti formezi o bisericuta, sau sa te alaturi uneia, pentru ca altfel vei ajunge sa faci depresii si crize si nu vreau sa mai continui... Am deja o fata si un baiat care nu au suportat presiunea, baiatul plecand acum un an si fata saraca a plans azi in clasa... Mi-a fost mila de ea si daca ai fi vazut ce se intampla ti-ar fi fost mila si tie
Oricum imi pare rau daca am deviat de la subiect. Asa sunt oamenii, nu ai ce le face!
Daca prietenia inseamna pentru tine sa fi folosita, ok, dar nu mi se pare normal. Daca nu esti apreciata pentru ceea ce esti, atunci da-i naibii! Pentru note trebuie sa invete ei, ca doar nu inveti tu pentru toata clasa..Nu te da batuta! Nu ai nevoie de ei, te poti descurca singura!
Egoismul cu prietenia nu prea au nimic in comun. Daca vrei prieteni trebuie sa le fi si tu prietena la randul tau. Incearca sa nu mai critici pe nimeni, pentru ca nimanui nu-i face placere asta.
Buna, daca vrei discutam pe mess ca am mai multe sa-ti zic. Si-ti ascult si problemele. Lasa-mi un id pe privat daca vrei. bye.