| LoveSmiley a întrebat:

Imi plac doi baieti. Unul este cu 1 an mai mai mic decat mine si este prietenul meu. El este mai sensibil si romantic. Celalalt este cu 6 luni mai mare decat mine. El este de gasca si parca sunt mai deschisa in fata lui Decat in fata celuilalt.
va rog mult sa ma ajutati! Pe amandoi ii plac la fel de mult si nu stiu pe care sa il aleg. Dau funda la cel mai. Bun raspuns. mmersi in avans

Răspuns Câştigător
| ƛƝƖƦƇ a răspuns:

Buna.In primul rand tu ar trebui sa fii singura care face aceasta alegere, dar ca un sfat ar fi: alege-l pe cel care te face fericita, care te face sa zambesti si alaturi de care te simti tu insati.Ar fi bine sa il alegi pe cel sensibil, deoarece iti va dovedi ca te iubeste pe parcursul relatiei.In schimb, cel de gasca te va face sa te simti bine, mai ales daca spui ca esti deschisa fata de el.Depinde de tine sa il alegi pe cel potrivit, dar sa te si asiguri ca ei simt acelasi lucru pentru tine. Mult succes! :*

8 răspunsuri:
| AlbertBreack15 a răspuns:

Eu spun sa-l alegi pe cel mai sensibil daca vrei o relatie buna, pentru ca celalat de gasca, pentru ca este foare deschis ar putea sa te insele.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Tu vrei sa facem noi alegerile in locul tau? fi stapana pe viata ta.noi nu ii cunoastem pe baietii aia ca sa stim care sunt mai buni.tu trebuie sa alegi

| 50Grey a răspuns:

Cred ca nu o sa ai viitor cu vreunul dintre ei, mai mult de 2-3 luni. In locul tau m-as gandi asa. eu sunt sensibila sau rebela. daca esti in ambele feluri esti egoista gandindu-te la ei. si lacoma happy daca esti intr-un fel doar alege-l pe cel care nu este la fel ca tine, va veti potrivi maxim. 2 romantici sau 2 nebuni nu ajung departe. happy Good Luck

| Arkhasas a răspuns:

Din câte văd puteţi avea relaţii de prietenie foarte bune. Dar nu de iubire happy.
Primul e ceva gen prietena ta cea mai bună, că-i sensibil ca o fată şi poţi discuta deschis despre ciclul menstrual sau despre ce naiba mai vorbiţi voi, şi al doilea e prieten d-ăla cu care te distrezi, simplu, toată lumea are prieteni de genul.

| grab a răspuns:

Alege-l pe al doilea.

Daca aveai nevoie de sensibilitate si romantism si ATAT, nu aveai tu timp sa observi in jurul tau si alti barbati ceva mai virili care si aia iti pot oferi satisfactie pentru femeia sexuala din tine.

Primul ofera trandafiri rosii, al doilea iti baga roseata direct in obraji! Go figure!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi,Cel sensibil pentru ca daca stai sa te gandesti cel de gasca la un momendat se va gandi:deja o am si pe asta la picior va face ce vreau eu:Baietii avem ce face azi... Dar cu cel sensibil daca e si romantic e super pentru tine si incearca sa fi mai deschis cu el pentru ca daca e sensibil poti sa ii zici orice ca te va intelege. Deci ia-l pe cel sensibil! Bafta la relatie Pls Funda?

| Cristiann25 a răspuns:

Mai bine te-ar lasa prietenul tau inainte sa-l lasi tu.Ce urat ai prieten si te gandesti la altul.

| EleSimoo a răspuns:

Nu sunt de acord cu faptul ca un baiat de gasca automat te va insela.
Daca un baiat e sensibil NU inseamna ca e perfect. Nu inseamna ca nu greseste. Toti gresim.
Deci spui ca ii placi in egala masura? Nu-l alege nici pe cel sensibil, nici pe cel de gasca. Daca amandoi te atrag, odata ce vei fi cu unul, te vei gandi si la celalalt. Acorda-ti timp, analizeaza-ti bine sentimentele.