| spad3r a întrebat:

Imi plac intrebarile astea la nebunie : Cum a fost primul vostru sarut? amanunte laughing

5 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

A fost misto smug eram intr.o excursie laughing si am primit prov sa.l pup pe cel mai dragutsaa tip din lumee :Xlaughing adica imi placea de el putin laughing a fost misto rolling on the floor; x al tau? smug funda puppy dog eyes

| Vampire_9682 a răspuns:

A fost atat de inocent. laughing L-am avut acum 2 luni. blushing
Acum nu ma mai satur. Eram intr-o scara cu el, ne pregateam de plecare, a urmat o tacere luuunga. Ne uitam unul la altul pana m-a intrebat "Incercam? " si de aici a inceput nebunia. Ba ma pufnea rasul, ba treceau multi vecini. rolling on the floor Pana ne-am sarutat si a fost scurt si dragut. puppy dog eyes

| TotEu1993 a răspuns:

Hy.Primul sarut a fost in clasa a 8 a...imi conduce.am prietena acasa, era pe camp intre satul meu si al ei.ne tine.am de mana, ne.am apropriat mai aproape si fara sa imi dau seama a venit si sarutul.Totul a fost minunat si frumos

| PaPi a răspuns:

A fost super... eram la intilnire cu el si ne plimbam. si el a zis sa ne oprim si nu stiu ce eu ca proasta stateam si ma uitam la stele (cred ca le numaram sau nu stiu ce faceam) si el s-a apropian asa incet de mine si m-a sarutat. Dp aia in aceeaji seara ne-am mai sarutat de cateva ori. Aja e de romantic :X:X:X:X:X A da, si cand m-a condus acasa la sf ne-am sarutat iar eu nu vroiam ca el sa plece cryingcryingcrying

| loverock_9344 a răspuns:

Hmmlaughinglaughingok pai al meu a fost ft misto si romantic ne ascundeam in baie ca sa nu ne vada nimeni dar mrg ei veneau dupa noilaughingne uitam unu in ochii celuilalt apoi vad ca isi inchide ochii si se indreapta spre mine asa ca imi inchid si eu ochiilaughingsi MAGIElaughing)laughingdar stupid a fost ca el m-a intrebat pe mess daca poate sa ma sarute deci era ceva planuitlaughinglaughing