| spad3r a întrebat:

Imi plac intrebarile astea la nebunie : Cum a fost primul vostru sarut? amanunte

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Buna! Pai stiu ca se spune ca primul sarut nu se uita niciodata, dar mie mi-ar placea sa-l uit. Acum nu mai sunt in relatii bune cu tipu`, chiar daca el ar mai vrea si acum sa fim in relatii.
Eram de o saptamana impreuna si ne intalneam prima data pentru ca eu fusesem plecata la tara. Aveam emotii, foarte multe, nah... fiind primul sarut. Prietena mea care e ca o sora cu mine fusese si ea cu el, era si ea de fata si incerca sa ma ajute, desi nu ii prea iesea. Cand eu si prietena mea faceam concurs de actorie, care reuseste sa planga prima, el m-a sarutat. In secunda aia nu ma asteptam si nici nu aveam emotii. Si seara sa-mi spuna cel mai bun prieten al meu, care intamplator era si cel mai bun prieten al lui (de fapt nu era intamplator, i-am cunoscut in acelasi timp si... ) ca dintre toate fetele cu care a fost eu l-am sarutat cel mai bine. Dar sincer nu vreau sa-mi aduc aminte, dupa 1 luna ne-am despartit, si asta pentru ca eu m-am hotarat sa nu mai fiu cu el.

9 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Du-te prietene cu intrebarile astea si vezi-ti de treaba. Intrebare de copii, e plin de asemenea intrebari, in fiecare zi se trezeste un copil sa intrebe asta.

| maik_4059 a răspuns:

Depinde de la caz la caz pentru mine a fost cam greu ca l-am furat si a fost foarte frumos si dulce si de atunci suntem anpreuna

| MissChocolatte a răspuns:

Cam naspa laughing ma simteam ca drk, tipu erea de trebuie dar nu prea mi-a placut cum saruta, oricum acum nu mai sunt in relatii bune cu el laughing deci nu mai conteaza.

| Crisu a răspuns:

Am si eu de spus ceva... carora nu va convine intrebarea si nu vor sa raspunda, macar sa nu mai dea "stupid" la fiecare raspuns. happy

| Crisu a răspuns:

Cai carora nu va convine*

| CapshuniK_2091 a răspuns:

Hmmm din cate imi amintesc nu a fost asa important dar a fost placut. Acu depinde la ce te referi tu...primu sarut sau primul sarut cu relatii noi.

| yasemin a răspuns:

Wow la mine a fostttt superrrr. evident s-a intamplat acum ceva timp insa imi aduc amimte perfect. aveam 14 ani si imi placea foaaarte mult de el si intr-o zi cand stateam impreuna,ne tineam de mana,m-a oprit,mi-a luat obrajii in palmele lui :X:X:X si m-a sarutat french.a fost absolut bestial, simteam ca zborr, insa partea cea mai rea a fost ca ne-a vazut tatal meu.
va imaginati ce cafteala mi-ai luat. oricum daca il ai cu persoana potrivita o sa te marcheze pe viata...si sa ai grija sa fie intr-un loc ferit de parinti/vecini. :*

| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Ingrozitor.Nici nu am vrut sa il sarut bleah.

| MàdàMàdàlina98 a răspuns:

Mai dar toti intreaba cum e sarutul dar nimeni nu intreaba cum se saruta? )happyhappyhappyhappylaughinghappy