| spad3r a întrebat:

Imi plac intrebarile astea la nebunie : Cum a fost primul vostru sarut? amanunte

7 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Primul meu sarut a fost acumn 2 ani sau 3 cu un tip mai mare ca mine cu 1 an.
Eram pe niste scari undeva prin cartier si el ma tinea de gat, nu imi amintesc ce vorbeam dar stiu ca vorbeam foarte mult pentru ca imi era frica sa il sarut crying rolling on the floor
Pana la urma el s-a apropiat usor si kiss dar eu am tras capul inapoi, el m-a intrebat daca e din cauza gumei laughing) eu daaaa guma aaa rolling on the floor), a aruncat guma si vroia sa reluam dar bine ca mai era un tip cu noi care l-a strigat :X
Apoi ma condus acasa si in bloc ne-am sarutat si a iesit chiar ok ba chiar mai vroiam rolling on the floor :d

| claudiu123 a răspuns:

Nu a fost cine stie ce ca am gafat ca un fraier in vara lui 2010laughing rolling on the floor am gresit ca un mocofan dar a fost frumos laughing)

| Decebal a răspuns:

Pai ce nu-l tii minte?

| aurelianmarius a răspuns:

Sincer nu imi aduc aminnte prea bine dar stiu sigur ca m-am inrosit ca un trandafir si pulsul mi-a crescut de la 70 pana pe la vreo 150 laughing))

| Loola_9927 a răspuns:

Ma bucur ca iti pot raspunde primawinking

Primul meu sarut a fost in vara anului trecut thinking
Eram la tara impreuna cu verisoara mea cu care noaptea, ieseam de obicei in parc.
Ea mi-a spus ca a vazut un baiat destul de frumos si ca ne potrivim.Eu n`am crezut`o si oricum mi se parea ca sunt prea mica.Nu`mi prea pasa.happy
Apoi verisoara mea a plecat la oras si am ramas singura singurikahee hee
Apoi baiatul acela m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Am zis da, eram super fericita ca am iubitrolling on the floor
[ Eram mica si proastalaughing ]
Si intr-o seara m`a condus acasa.Pe drum s`a intamplat.
a fo destul de ciudat worried
Nu prea stiam ce ar trebui sa fac.
Dar a fost frumos. Oricum a fost, este si va ramane o joaca de copiilaughing
Acum de cate ori vine la tara rad cu el ce copchii prosti eramwinking
Sper ca ti-am raspuns cat de cat.
Pupici :*

| FanMJJ a răspuns:

A fost frumos, pacat ca nu s-a intamplat rolling on the floor

| LLO a răspuns:

Primul a fost foarte naspa laughing) pentru ca a fost o provocare si toata lumea se uita la noi x_x