Primul meu sarut a fost acumn 2 ani sau 3 cu un tip mai mare ca mine cu 1 an.
Eram pe niste scari undeva prin cartier si el ma tinea de gat, nu imi amintesc ce vorbeam dar stiu ca vorbeam foarte mult pentru ca imi era frica sa il sarut
Pana la urma el s-a apropiat usor si dar eu am tras capul inapoi, el m-a intrebat daca e din cauza gumei ) eu daaaa guma aaa ), a aruncat guma si vroia sa reluam dar bine ca mai era un tip cu noi care l-a strigat :X
Apoi ma condus acasa si in bloc ne-am sarutat si a iesit chiar ok ba chiar mai vroiam :d
Nu a fost cine stie ce ca am gafat ca un fraier in vara lui 2010 am gresit ca un mocofan dar a fost frumos )
Sincer nu imi aduc aminnte prea bine dar stiu sigur ca m-am inrosit ca un trandafir si pulsul mi-a crescut de la 70 pana pe la vreo 150 ))
Ma bucur ca iti pot raspunde prima
Primul meu sarut a fost in vara anului trecut
Eram la tara impreuna cu verisoara mea cu care noaptea, ieseam de obicei in parc.
Ea mi-a spus ca a vazut un baiat destul de frumos si ca ne potrivim.Eu n`am crezut`o si oricum mi se parea ca sunt prea mica.Nu`mi prea pasa.
Apoi verisoara mea a plecat la oras si am ramas singura singurika
Apoi baiatul acela m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Am zis da, eram super fericita ca am iubit
[ Eram mica si proasta ]
Si intr-o seara m`a condus acasa.Pe drum s`a intamplat.
a fo destul de ciudat
Nu prea stiam ce ar trebui sa fac.
Dar a fost frumos. Oricum a fost, este si va ramane o joaca de copii
Acum de cate ori vine la tara rad cu el ce copchii prosti eram
Sper ca ti-am raspuns cat de cat.
Pupici :*
Primul a fost foarte naspa ) pentru ca a fost o provocare si toata lumea se uita la noi x_x
spad3r întreabă:
spad3r întreabă:
spad3r întreabă:
suculetz15 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: