| AnonimJR4 a întrebat:

Imi place de cea mai buna prietena si nu stiu cum sa-i spun... Am nevoie de sfaturi.

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Stiu ca tu iti doresti de fapt sa devina iubita ta, dar crede-ma ca e suficient sa ii spui doar ca esti indragostit de ea, fara a-i face propunerea concreta de a fi impreuna, pentru ca daca si ea te place, va veni de la sine lucrul acesta. Daca ii place ideea de a fi cu tine, atunci cu siguranta vei vedea semnale in acest sens, cat de curand, si atunci vei putea sa actionezi mai direct, fara teama ca ea te va respinge.
Daca, dintr-un motiv sau altul, ea nu vrea un alt fel de relatie cu tine, veti continua sa fiti prieteni, ca si pana acum. Iar daca simti ca se comporta ciudat si incepe sa te evite, e suficient sa ii amintesti ca tu nu i-ai cerut niciodata altceva in afara de prietenie si ca nu are motive sa se ingrijoreze.
E bine sa te pregatesti pentru orice fel de reactie, insa eu sper ca vei avea noroc si fata de care esti indragostit va fi fericita sa afle ca o placi si iti va deveni iubita.

| AnonimJR4 explică (pentru MihaiNicu23):

Am facut ce mi.ai zis si am observat ca ma place, in plus azi m-a si pupat imi mai poti da sfaturi?

| MihaiNicu23 a răspuns (pentru AnonimJR4):

O poti invita la un suc sau pe undeva sa aveti mai multa intimitate, sa o saruti, pupi.

| AnonimJR4 explică (pentru MihaiNicu23):

Pai noi traim la sat

| MihaiNicu23 a răspuns (pentru AnonimJR4):

O inviti pe acolo pe undeva dar seara ar fi mai bine ca sa nu va vada altii, ma refer la rude de-ale ei.

6 răspunsuri:
| AnonimJR4 explică:

Suntem in aceeasi clasa si are cea mai mare incredere in mine

| Diana123567 a răspuns:

Ar trebui să o iei pe ocolite, sa vezi daca si ei ii place de tine, dacă iti da semne ca te place si ea fie cat de putin, fa tu primul pas iar totul va veni de la sine